Wat een top bedrijf! Door schaarste in onderdelen was onze eerste keuze koelkast geen optie meer. Na een telefoontje werd eea. Direct geregeld en de volgende dag in de ochtend keurig afgeleverd....Wat een top bedrijf! Door schaarste in onderdelen was onze eerste keuze koelkast geen optie meer. Na een telefoontje werd eea. Direct geregeld en de volgende dag in de ochtend keurig afgeleverd. Ongekend in deze tijd!
MD
Communicatie over verlate levertermijn kon beter.
Nanda
Ans Witteveen
Alles goed gegaan zo was afgesproken
Lieke
Heel aardig personeel! Ben goed op de hoogte gehouden door een planner bij jullie. Ben zeer tevreden over dit bedrijf!
Hau
Goede prijs en service
Arjan Goosen
Probleemloos
Ingrid
Ik ben zeer tevreden, gisteren telefonisch besteld. En de volgende dag in huis. De mensen die hem kwamen brengen waren zeer vriendelijk, en het product was goed verpakt. Je kreeg een link zodat je...Ik ben zeer tevreden, gisteren telefonisch besteld. En de volgende dag in huis. De mensen die hem kwamen brengen waren zeer vriendelijk, en het product was goed verpakt. Je kreeg een link zodat je kon volgen hoelaat ze kwamen. Erg bij met mijn vastwasser
Niels
Veldkamp levert hoge kwaliteit apparatuur tegen een scherp tarief. Normaalgesproken verwacht je dan dat de support minder is, maar dat is bij Veldkamp zeker niet het geval. Ondanks dat bepaalde...Veldkamp levert hoge kwaliteit apparatuur tegen een scherp tarief. Normaalgesproken verwacht je dan dat de support minder is, maar dat is bij Veldkamp zeker niet het geval. Ondanks dat bepaalde producten niet leverbaar zijn in deze periode, helpen ze je op een fijne manier en houden ze je op de hoogte van de levertijd. Daarnaast zijn ze erg flexibel met deelleveringen en montage. Ik zou hier zeker weer bestellen!