Ik koop hier al jaren eigenlijk alles wat ik nodig heb aan witgoed. Ben heel erg tevreden. Ze geven goed advies,denken mee en prijs kwaliteit verhouding is erg goed. En als er wat...Ik koop hier al jaren eigenlijk alles wat ik nodig heb aan witgoed. Ben heel erg tevreden. Ze geven goed advies,denken mee en prijs kwaliteit verhouding is erg goed. En als er wat kapot gaat kan ik meteen komen of ze komen aan huis. Ennnn ze zijn zo goed in hun vak dat ze het eigenlijk meteen ook kunnen maken en het probleem weer opgelost is. Ik ben heel blij met hoe ik geholpen word,vriendelijk contact en de oplossing word altijd geboden.
Ghislaine Roth
Snelle levering , goede service ! Vriendelijke medewerkers die mijn nieuwe wasmachine netjes op zn plek hebben geïnstalleerd. Prijs en kwaliteit zijn prima van dit product ! Ben er blij mee .
KLaas en Wytske v.d. Veen
15 jaar zeer tevreden vaste klant , ZEGT GENOEG
Iris
Geleverd op de gewenste datum. Bezorger heeft product ook netjes geplaatst waar nodig!
AH
Goede service.
Rene van Dijk
Ging niet even vlekkeloos maar dit jad alles re maken met de installatie “helden”. De gebruikers ervaring van de website was wel prima in orde en de klantenservice ook.
Bayram Koyuncu
ONTGOOCHELT
J. Hainje
Enorm netjes geholpen, veel kennis in huis! Super blij met mijn nieuwe keuken!
Tjalkens
Prima. Mag in het retour/ruil ervaring wel meer gecommuniceerd worden hoe en wat precies de bedoeling is. Ik had alleen een (tweede) orderbevestiging gekregen voor de nieuwe kraan, maar verder geen...Prima. Mag in het retour/ruil ervaring wel meer gecommuniceerd worden hoe en wat precies de bedoeling is. Ik had alleen een (tweede) orderbevestiging gekregen voor de nieuwe kraan, maar verder geen instructies.