De service met apparatuur op voorraad is prima.. Echter mijn kookplaat was heeeel lang niet op voorraad en daarin kon het op hoogte houden van vorderingen in de levering wel iets beter. Maar overall...De service met apparatuur op voorraad is prima.. Echter mijn kookplaat was heeeel lang niet op voorraad en daarin kon het op hoogte houden van vorderingen in de levering wel iets beter. Maar overall zeker niet slecht en ik zou deze winkel aanbevelen
Gerard
Kraan gekocht. De bestelde kraan werd netjes op afgesproken moment bezorgd.
Ans
Goede informatie en perfect geholpen
Arjen schuit
Super goed
mettes
Frank Va Beethoven
Gasfornuis besteld op 20 februari ,betaald en ze gingen het gisteren 10 maart leveren .Heel de dag gewacht ! Na veel telefoneren gingen ze ons terugbellen, niet gebeurd !!! Vandaag nog eens gebeld...Gasfornuis besteld op 20 februari ,betaald en ze gingen het gisteren 10 maart leveren .Heel de dag gewacht ! Na veel telefoneren gingen ze ons terugbellen, niet gebeurd !!! Vandaag nog eens gebeld en nu is de verwachte leveringsdatum ergens eind mei . Wat een slechte service is dat . Frank Van Beethoven
Annie
Top levering. Aardige chauffeur en super op tijd
Ruel
Prima duurde wel lang maar hij is er de afzuipkap
Frank
PlasmaMade filter gekocht voor afzuigkap, prima prijs en service, snelle levering!