Veldkamp wirgoed

Prima, vriendelijk

Henk

Goedkoop maar ga uit dat indien niet direkt op voorraad de levertijd tot 3x uitgesteld gaat worden. Dus heb geduld.

Reactie Veldkamp Witgoed:

Beste Henk,
Beste Henk,
Het klopt inderdaad dat de levertijden op dit moment behoorlijk dramatisch zijn, door de gevolgen van de corona crisis. Het kan dus voorkomen dat een levering bij ons vanuit de leverancier (meerdere keren) uitgesteld wordt. Helaas zijn we hierin afhankelijk van onze leverancier.
Hopelijk heeft u desondanks veel plezier van uw kookplaat.
Veldkamp Keukens

Van Dijk

Ik heb een vaatwasser gekocht... van te voren geïnformeerd naar de levertijd uiteindelijk pas 2 weken later geleverd. En pas informatie daarover nadat ik zelf weer contact had opgenomen. Het bedrijf... Ik heb een vaatwasser gekocht... van te voren geïnformeerd naar de levertijd uiteindelijk pas 2 weken later geleverd. En pas informatie daarover nadat ik zelf weer contact had opgenomen. Het bedrijf dat de vaatwasser kwam installeren was wel goed.

de bruijn

Doet wat ze zeggen

Koopman

De vriezer voldoet prima. Goed contact gehad over het tijdstip vsn levering.
De vriezer voldoet prima. Goed contact gehad over het tijdstip vsn levering.
Jammer dat onze oude vriezer niet meteen werd meegenomen omdat de bezorger in zijn eentje was. Helaas staat de oude vriezer nog steeds in devoortuin. Hierdoor geen aanbeveling naar anderen en een onvoldoende tevredenheid.

M. Willemsen

Ik ben erg tevreden. De service is goed.

V. Iterson

Goede prijs voor het product. I.v.m. code rood goed contact gehad voor de mogelijke levering.

Olav Oosterbaan

Goede ervaring, goede planning.
Handige monteur, heel aardig keurig werk geleverd.

Particuliere klant

Vlotte en nauwkeurige werkwijze. Communiceren duidelijk en snel over de stand van zaken

Wel goed, maar wel beetje laat geleverd