Peter

Order verkeerd uitgevoerd. Installatie niet goed gedaan. Bellen niet terug. Zijn gewoon cowboys.

Reactie Veldkamp Witgoed:

Geachte heer in 't Veld,
Geachte heer in 't Veld,
Vervelend dat dit uw ervaring met ons en met het externe installatiebedrijf was. Normaal gesproken bellen wij altijd de klant terug maar in uw geval is daar blijkbaar wat mis gegaan, daarvoor onze excuses!
Hopelijk heeft u ondanks deze ervaring wel veel plezier van uw koelkast!
Veldkamp Witgoed en Keukenapparatuur

Bedrijf op internet gevonden, in de winkel goed en snel geholpen.
Product was op voorraad en werd direct in de auto gezet. Prijs is zeer concurerend in vergelijking met andere (web)winkels.

Christiaan Marien

Leveringstermijn is totaal onbetrouwbaar

Reactie Veldkamp Witgoed:

We begrijpen dat u dat zo ervaren heeft. Op dit moment zijn de levertijden inderdaad niet 100% betrouwbaar in verband met de corona crisis. We hopen dat u desondanks veel plezier mag hebben van uw... We begrijpen dat u dat zo ervaren heeft. Op dit moment zijn de levertijden inderdaad niet 100% betrouwbaar in verband met de corona crisis. We hopen dat u desondanks veel plezier mag hebben van uw aankoop!

Communicatie met de klanten laat de wensen over. Ik moest steeds zelf bellen om info over mijn bestelling en de mobielnummer die ze hadden gegeven werdt niet opgenomen.

Greefkes

Fijne prijs, prima levering

De heij

Snelle, goede service.....
prijs/kwaliteit is goed.
Kan best een hoop schelen met andere bedrijven.

Hugo

Alles conform afspraak