Orm

Vandaag genoten van het mooie weer en van een cappuccino, begeleid door een heerlijk gebakje met veel slagroom. Naast het bruine nat stond een likeurtje met daar boven op ook slagroom. Bij het... Vandaag genoten van het mooie weer en van een cappuccino, begeleid door een heerlijk gebakje met veel slagroom. Naast het bruine nat stond een likeurtje met daar boven op ook slagroom. Bij het betreden van de locatie werd ik welkom geheten door een mooie, weldoorvoedde rood-witte poes. Samen hebben wij op het terras genoten van o.a. de slagroom. Wat een assortiment in het Schuurtje. De bediening was zeer vriendelijk en warm.

Zullen er vele zijn.

Ze zullen er zijn. Mijn verblijf op het terras gaf geen aanleiding tot welke verbetering dan ook.

Mieke

De producten kwamen goed bij me binnen en het zag er mooi verpakt uit.

Mooi ingepakt. Fijn, ik kon het zo cadeau geven.

Particulier

Goed van smaak

Grote stukken wild

Niet

Miriam en Geert van Deursen

(Bewerkt)

Leren kennen via een Trots-markt

Twee blikjes meegenomen, de gehaktballetjes en het wild zwijn stoofpotje. Heerlijk van smaak!
De eigenaar van het bedrijf staat open voor tips en feedback; staat achter de producten en wil alleen maar tevreden klanten. Super!

Niet van toepassing

Heerlijk

Nee hoor.

Geef ik niet

Prima!

Kwalitatief goede producten en een prima website, snelle levering

Geen verbeterpunten

Alie Mus-Bleeker

Wij hebben de blikken meegenomene Zwitserland. vanavond de wild zwijn gehaktballen gegeten, erg lekker !

Vriendelijk te woord gestaan, snelle bezorging en keurig verpakt 👍

Ja,