Veneta

Kwaliteit

Ron Wijfjes

Even meten, bestellen en ophangen. Super simpel. En weet je niet hoe het moet? Dan zijn er allerlei filmpjes met duidelijke uitleg.

Opvallende sterke punten:

Alles perfect op maat en makkelijk op te hangen / installeren!

R. Verweij-Verweij

De ervaring met het bedrijf is dat alles prettig is verlopen. Zowel telefonisch als het contact met de adviseur. Alleen bij het hangen van de raamdecoratie bleek niet de juiste kleur geleverd te... De ervaring met het bedrijf is dat alles prettig is verlopen. Zowel telefonisch als het contact met de adviseur. Alleen bij het hangen van de raamdecoratie bleek niet de juiste kleur geleverd te zijn. Helaas door problemen met ziekenhuisopname van mijn man kon ik niet eerder reageren. Gekozen was voor Bleached Sand en geleverd is gebroken wit.

Opvallende sterke punten:

Helaas niet de juiste kleur geleverd.

Prive

Waardeloos weg gegooid alles breek af en ook al zit er boven bevestiging op dat gaat niet die het in meet moet dat weten

Geen waardeloos

Reactie Veneta:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Bedankt voor het achterlaten van jou ervaring. Vervelend om te lezen dat je totaal niet tevreden bent. Dit is natuurlijk iets wat wij niet graag lezen. Ik heb daarom je persoonlijke adviseur een bericht gestuurd om contact met je op te nemen. Hij gaat dan samen kijken naar een passende oplossing.
Onze excuses voor het ongemak.
Fijne dag.
Alysha-Veneta.com
Update 19-09-2024
Beste Jan,
Je persoonlijke adviseur heeft inmiddels contact met je gezocht. Echter kreeg hij vrijwel gelijk een deur in zijn gezicht (telefonisch). Het is duidelijk dat je niet happy bent met wat er geleverd is. Echter heb je bij ons een unieke tevredenheidsgarantie wat betekent dat je kunt kiezen voor een ander product. Ik heb alleen begrepen dat je het geleverde al weg hebt gegooid, dat maakt het wel wat lastiger. Toch gaan we altijd voor 100% tevredenheid en willen je dan ook verzoeken toch nog even contact op te nemen met je persoonlijke adviseur. Ongetwijfeld kunnen we samen tot een passende oplossing komen.
Robin - Veneta.com

Jose van der Heijden

Binnen 24 uur na mijn aanvraag een afspraak kunnen maken voor daags erna. heel vriendelijke jongeman die goed mee keek en luisterde wat onze wensen waren. heel tevreden met het eindrestultaat.

Opvallende sterke punten:

dat de plisse gordijnen er zo goed uitzien ook qua kleurstelling

Laura Sax-van Rooij

Echt super!

Opvallende sterke punten:

Snel, fijne communicatie, goed bereikbaar

Kokx

Goede service en duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg.

G. van Schoonhoven

Zeer goede service! Professioneel. De medewerkers van Veneta hebben de kennis in huis. Snelle levering!

Opvallende sterke punten:

Kwaliteit en kennis van zaken!!

wessel brussen

Prima ervaring, levering op tijd, kleurstelling ed prima dus goed gevoel. zelfs het ophangen ging probleemloos achteraf had ik beter voor het model kantel/kiep kunnen kiezen had ik niet altijd die... Prima ervaring, levering op tijd, kleurstelling ed prima dus goed gevoel. zelfs het ophangen ging probleemloos achteraf had ik beter voor het model kantel/kiep kunnen kiezen had ik niet altijd die touwtjes links en rechts hangen want in de praktijk blijkt dat je met name de bovenkant weinig gebruikt en dat was juist voor mij de reden om voor touwtjes te kiezen omdat ik wat lastig bij de ramen kon komen, maar goed dat is mijn eigen keus geweest

Opvallende sterke punten:

ze zijn wat fragieler als dat ik had gedacht,

Wim Hulshof

Top

Telefonisch advies was top

Minetta Hoogerwerf

Vakkundig advies aan huis en snelle levering van de producten.

Opvallende sterke punten:

Vriendelijke en vakkundige adviseur.