Veneta

Bedienings gemak

Susanna Verhoef

Van A tot Z goed geregeld

Opvallende sterke punten:

de volledige service die wordt aangeboden, meten, bestellen en montage

Linda Snoek

Voor het eerst raamdecoratie besteld bij Veneta en we zijn ontzettend tevreden. Fijn geholpen door een adviseur, nadat wij zelf staaltjes hadden opgevraagd. Gekozen om 5 verschillende ramen te laten... Voor het eerst raamdecoratie besteld bij Veneta en we zijn ontzettend tevreden. Fijn geholpen door een adviseur, nadat wij zelf staaltjes hadden opgevraagd. Gekozen om 5 verschillende ramen te laten bekleden en ook op te laten hangen. Dit werd ook gedaan door een vakkundige man. Het resultaat is prachtig! Wij zullen ook de volgende keer weer bestellen bij Veneta.

De prijs kwaliteitverhouding.
Advies aan huis.
Ruime garantie.
Ruime keuze in materialen en kleuren.

Melanie

Zeer positief

Opvallende sterke punten:

Mooi design, elke maat mogelijk, goede service

M. Groenestein

Via Google gezocht, reviews bekeken en eenvoudig online een afspraak gemaakt. Ik ben bij Veneta beland, nadat wij een rekening hadden gekregen van een ander bedrijf voor raamdecoratie.
Via Google gezocht, reviews bekeken en eenvoudig online een afspraak gemaakt.

Bezoek aan huis gekregen van een vriendelijke, doordachte en behulpzame verkoper. Die zelfde avond nog de bestelling gedaan en 2 weken later hebben we alles ontvangen!

Goed verpakt en geen beschadigingen.

Qua prijs een dikke 9.5 !!

Makkelijk te bedienen! Sterk en goede kwaliteit

aandacht punten:
- mogelijk in de toekomst iets bedenken en lange touwtjes van het bedien koort kort te houden.
- de verkoper...
Makkelijk te bedienen! Sterk en goede kwaliteit

aandacht punten:
- de verkoper gaf door, dat er andere schroeven moesten gekocht worden voor de montage. De schroeven die erbij worden geleverd zouden niet toereikend zijn en zelf het glas kunnen beschadigen.

Sander

Positieve ervaring, goed advies, prima plissé maar meegeleverde bevestiging accessoires niet geweldig.

Snelle levering, plissé kwaliteit

Jeroen

Professioneel en snel. De adviseur Roel E. heeft duidelijk veel ervaring

Opvallende sterke punten:

Snel langs gekomen en snel geleverd

D v rooyen

Me rolgordijnen staan geweldig, ben er erg blij mee . De service is oogheelkundig goed v jullie . Heb al paar mensen geadviseerd op jullie naam . Die hebben andere spullen v jullie zijn ook zeer... Me rolgordijnen staan geweldig, ben er erg blij mee . De service is oogheelkundig goed v jullie . Heb al paar mensen geadviseerd op jullie naam . Die hebben andere spullen v jullie zijn ook zeer tevreden. 👍🏻

Goede uitleg en advies .

Schoonen

Snelle service na aanvraag.

Opvallende sterke punten:

Als je de instructies voor zelf bevestiging doorheb is het monteren makkelijk.

Systemhouse Tilburg B.V.

Leuke, alles ging naar wens.
Helaas alleen geen schroeven bijgevoegd voor het ophangen van de rolgordijnen

Duidelijke website, mooie producten