Veneta

Kwaliteit

Ron Blom

Uitstekende service en prima product(en).

Opvallende sterke punten:

Zeer goed advies en uitstekend product(en).

Koopmans

Toppers

Opvallende sterke punten:

Fijn personeel dat serieus meedenkt over de mogelijkheden zonder iets op te dringen. Mooie raamdecoratie die betaalbaar is en waar we echt dagelijks van genieten!

justyna

Poitief

Snel, alles duidelijk opgeschreven

Marit Stobbe

Ik blijf terugkomen bij Veneta . Lage prijs, zeer goed kwaliteit en erg snel geleverd. Ik had een afspraak voor opmeten ( omdat ik mezelf niet vertrouw ). Er viel iemand uit, en dezelfde dag kwam er... Ik blijf terugkomen bij Veneta . Lage prijs, zeer goed kwaliteit en erg snel geleverd. Ik had een afspraak voor opmeten ( omdat ik mezelf niet vertrouw ). Er viel iemand uit, en dezelfde dag kwam er nog iemand. Ik heb ze deze keer wel zelf opgehangen, ook dat ging makkelijk. Ik ben er enorm blij mee. Tot de volgende keer?

Snelheid levertijd
Lage prijs

MS

Gladde verkoper die afspraken niet nakomt. Duidelijk afgesproken bestelling pas afleveren na 15 september. Alle producten afgeleverd terwijl wij niet thuis zijn!!! Geen enkel idee of de juiste... Gladde verkoper die afspraken niet nakomt. Duidelijk afgesproken bestelling pas afleveren na 15 september. Alle producten afgeleverd terwijl wij niet thuis zijn!!! Geen enkel idee of de juiste producten bezorgd zijn. Gordijnen twv €2000 in de tuin achtergelaten, gelukkig dat de buren dit zagen na 1 dag. Zeer slechte ervaring met Veneta.

Opvallende sterke punten:

Geen enkel!!!! Kan kwaliteit niet beoordelen

Reactie Veneta:

Goedemorgen,
Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van je ervaring, spijtig om te horen dat deze tot nu toe niet naar volle tevredenheid is. We hebben bericht doorgezet naar je adviseur, maar helaas heeft hij je tot nu toe niet te pakken gekregen om een oplossing te bespreken. Ik zal nogmaals bericht voor je uitzetten! Zou je dan je telefoon + mail in de gaten willen houden?
Tyra - Veneta.com

Dirk van der Meer

Prima service

Professioneel

Nijhuis

Enthousiast personeel duidelijke uitleg

Opvallende sterke punten:

Enthousiast goedkoop snelle levering goede service

Willy Diekerhof- Lindt

We hebben online zwarte jaloezieën besteld. Dit ging super makkelijk met hele duidelijke tekeningen en filmpjes erbij. Het resultaat is zowel erg mooi als ook functioneel.
We zijn er erg blij...
We zijn er erg blij mee!

Opvallende sterke punten:

Hele duidelijke beschrijvingen hoe de jaloezieën te bevestigen en ze zijn mooi!
Veel keuze zowel voor de kleine als een grote portemonnee! Een echte aanrader dus!

Erik kuipers

Ik heb onlangs raamdecoraties besteld bij Veneta en ben erg tevreden met het eindresultaat. De kwaliteit van de producten is uitstekend en het design past perfect bij mijn interieur. De... Ik heb onlangs raamdecoraties besteld bij Veneta en ben erg tevreden met het eindresultaat. De kwaliteit van de producten is uitstekend en het design past perfect bij mijn interieur. De maatwerkoptie zorgde ervoor dat de raamdecoraties perfect aansloten op mijn ramen. Ook de installatie was eenvoudig en de bediening werkt soepel. De klantenservice was vriendelijk en de levering snel en netjes. Gezien de hoge kwaliteit vind ik de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed. Ik zou Veneta zeker aanraden voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle en kwalitatieve raamdecoraties.

Komen de afspraken na!

Jacqueline

Duidelijke site, handige aanwijzingen en goed advies. Mooie rolgordijnen.

Opvallende sterke punten:

Het advies als je het lastig vind om zelf in te meten