Veneta

Kwaliteit

Kim

Super fijn, goed en gericht advies.

Opvallende sterke punten:

Makkelijk op te hangen en gericht advies

Klopt het dat bij de verduisteringsgordijn de stikgaatjes allemaal duidelijk te zien zijn. Dat viel me eigenlijk een beetje tegen. Je kunt gewoon het licht er doorheen zien. Ms weten jullie of dit altijd zo is.

Aardige en behulpzame adviseur. Denkt goed mee.

Reactie Veneta:

Beste Judith,
Beste Judith,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Ik heb je zojuist gelijk gebeld en gevraagd wat foto's te delen zodat we mee kunnen kijken. Nu blijkt dat je in de auto zit richting je vakantie adres en je pas einde maand terug bent. Geniet ervan! Wij wachten rustig af op de foto's.
Robin - Veneta.com

Luc Biesemans

Zeer vertrouwelijke firma met vakkundig personeel

Opvallende sterke punten:

zeer degelijk materiaal, correcte opmeting en vakkundig geplaatst

François van de laar

Super en goed geholpen en klantvriendelijk .

Goede service

Ann Penders

Prima, bedrijf, duidelijke website ook qua meetinstructies en keuzes. Fijn dat je monsters van de stoffen kan bestellen, het bestelproces kan volgen en daarna redelijk precies wanneer de auto voor... Prima, bedrijf, duidelijke website ook qua meetinstructies en keuzes. Fijn dat je monsters van de stoffen kan bestellen, het bestelproces kan volgen en daarna redelijk precies wanneer de auto voor de deur staat. Prima en goed verpakt!

Opvallende sterke punten:

Het eenvoudige bestelproces en de levering ervan!

Cilia Schetters

Geweldig advies gehad. Raamdecoratie hangt er perfect bij! Chapeau!

Opvallende sterke punten:

Vriendelijkheid en deskundigheid. Houden zich prima aan de afspraak.

TJ

Top

Opvallende sterke punten:

Duidelijke meetinstructies, goede communicatie m.b.t. de levertijd. Onze houten jaloezieën passen precies en zijn van mooie kwaliteit.

piax

Heel correcte firma, de adviseur die thuis geweest is om uitleg te geven en alles op te meten was zeer correct, helemaal niet opdringerig. Bij vragen kon ik hem altijd contacteren en kreeg ook zeer... Heel correcte firma, de adviseur die thuis geweest is om uitleg te geven en alles op te meten was zeer correct, helemaal niet opdringerig. Bij vragen kon ik hem altijd contacteren en kreeg ook zeer snel een antwoord.

Goede en mooie materialen
gespecialiseerde adviseurs
prijs / kwaliteit is heel goed

Vanhalst Lindsay

Zeer tevreden over de aangekochte artikelen

Opvallende sterke punten:

Zeer goede uitleg hoe je de jaloezieën moet ophangen

NVT

Snelle en zeer klantgerichte service

Persoonlijk contact en service