Veneta

Kwaliteit

Corne

We hebben eerst wat kleurstaaltjes aangevraagd en snel binnen gekregen. Daarna hebben we zelf de maten opgenomen en besteld via internet. Gaat allemaal snel en gemakkelijk, heel overzichtelijk.... We hebben eerst wat kleurstaaltjes aangevraagd en snel binnen gekregen. Daarna hebben we zelf de maten opgenomen en besteld via internet. Gaat allemaal snel en gemakkelijk, heel overzichtelijk. Je krijgt vaak mailtje waarin de status wordt vermeld. Netjes afgeleverd en vervolgens zelf gemonteerd. Perfecte maatvoering precies wat we willen. Zeker aan te bevelen.

Goede communicatie

Evelien

Heel tevreden met mijn plissé gordijnen en Veneta! Zowel het adviesgesprek als het uiteindelijke ophangen van de gordijnen

Persoonlijke aandacht

Ruud de Greeuw

Top

gratis bezoek aan huis

Andre

In korte tijd enkele bestellingen gedaan. Snel, compleet, superverzorgd

Opvallende sterke punten:

Snelheid en nauwkeurigheid. Site is erg goed

Karine

Mooie pvc luxaflex besteld.
Duidelijke meetinstructies en bestelinfo.

Opvallende sterke punten:

Snelle levering en duidelijke communicatie qua levertijd.

Geurts berty

Zeer goede ervaring, staaltjes besteld, die werden enkele dagen later geleverd. Wij hebben een keuze gemaakt, het venster opgemeten en bestelling geplaatst. De gordijnen passen perfect

Eenvoudig bestelproces

Michelle Meyer

Super ervaring gehad! Wij zijn zo onwijs blij met onze raamdecoratie. Alles verliep goed. Het was met een paar uurtjes klaar en de monteur ging zelf nog een paar plooien helemaal mooi stomen zodat... Super ervaring gehad! Wij zijn zo onwijs blij met onze raamdecoratie. Alles verliep goed. Het was met een paar uurtjes klaar en de monteur ging zelf nog een paar plooien helemaal mooi stomen zodat het er perfect uit zag. Op mijn Instagram heb ik de prachtige gordijnen gedeeld.

Opvallende sterke punten:

Super vriendelijk meneer die het monteerde. Alles tot de puntjes nagelopen.

A. W. Radt

(Bewerkt)

Goede webshop, wel lange levertijd. Helaas héél kort touwtje om de lamellen op te trekken: moet op m'n tenen gaan staan 😥.
Hetzelfde geldt voor het draaistokje: óók superkort, kan er nét bij...
Hetzelfde geldt voor het draaistokje: óók superkort, kan er nét bij 😬
update: na 3 weken nam Veneta contact op en bood aan om een langere draaistok op te sturen en een verlengstuk voor het touw. Nu hoef ik niet meer op een krukje te gaan staan, gelukkig. Nette service van Veneta.

Mooi afgewerkt

Anne Danneels

(Bewerkt)

Heel goeie ervaring

Opvallende sterke punten:

Er worden geen extra kosten gerekend

Alexander Dijkstra

Ik heb duo rolgordijnen besteld binnen drie week opmaat geleverd en perfect ingepakt om schade te voorkomen 👌🏻

Opvallende sterke punten:

Degelijk en eenvoudige bevestigen.