Veneta

Kwaliteit

Ann de hollander

Perfect verlopen,
Sympathiek en zeer professioneel verkoper
Snel geregeld
Zeer tevreden van resultaat

Mooie uitvoering

Anthony Roeland

Fantastisch! Jullie hebben een overzichtelijke website met duidelijk instructies wat bestellen makkelijk maakt. Ook fijn dat er direct een totaalprijs te zien is waardoor je niet hoeft te wachten op... Fantastisch! Jullie hebben een overzichtelijke website met duidelijk instructies wat bestellen makkelijk maakt. Ook fijn dat er direct een totaalprijs te zien is waardoor je niet hoeft te wachten op een offerte.

Opvallende sterke punten:

Bestellen is makkelijk en de installatie van de producten ook!

Iris

Soepel

Kundig en vriendelijk personeel

Eef

Erg tevreden en zijn super blij met onze mooie raamdecoratie.
Alle slaapkamer zijn nu verduisterd en kunnen weer heerlijk slapen.

Opvallende sterke punten:

Goede service, snelle levering en fijne klantenservice

Henckaerts

Duurder dan ik verwacht had voor 6 ramen. De jaloezieën hangen nog niet op omdat Veneta meer dan 400 euro vraagt om ze op te hangen. Dit moet toch goedkoper kunnen? Over kwaliteit kan ik nog niks... Duurder dan ik verwacht had voor 6 ramen. De jaloezieën hangen nog niet op omdat Veneta meer dan 400 euro vraagt om ze op te hangen. Dit moet toch goedkoper kunnen? Over kwaliteit kan ik nog niks zeggen.

Bestelling verloopt vlot

Reactie Veneta:

Beste Jutta,
Beste Jutta,
Bedankt voor je review en dat je ons feedback geeft. Jammer om te horen dat je onze offerte en de montagekosten prijzig vond. We begrijpen dat dit heel persoonlijk kan zijn, maar de montageprijs die we hanteren is ons standaardtarief voor een montage van het gevraagde aantal ramen, echter is en blijft dit een optionele service, onze producten zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te monteren zijn, zeker met behulp van onze montage instructies en video's.
Het spijt ons ook te horen dat je producten nog steeds niet geplaatst zijn. Mocht je nog hulp nodig hebben of als er iets is waarbij we kunnen ondersteunen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen!
Met vriendelijke groeten,
Jeroen - Veneta.com

Bulthuis

Helaas ontevreden over de 2e bestelling. Bij onze eerste bestelling voor de 1e verdieping, waren 2 jaloezieën niet goed werkend. Dit is na wat mailtjes en telefoontjes opgelost. Onlangs ook voor de... Helaas ontevreden over de 2e bestelling. Bij onze eerste bestelling voor de 1e verdieping, waren 2 jaloezieën niet goed werkend. Dit is na wat mailtjes en telefoontjes opgelost. Onlangs ook voor de begane grond besteld. Gezien we 2 erkers hebben, hebben wij het laten inmeten door een van de werknemers. Helaas hadden wij dit beter zelf kunnen doen. Verschillende maten voor dezelfde erker ramen, jaloezieën die tegen elkaar zitten vallen niet achter een houten post, maar pal voor het raam en bediening koorden in een hoek vallen achter een andere jaloezie. Plus 2 jaloezieën zijn beschadigd geleverd. Vervolgens gebeld naar deze werknemer. Ik plaats van direct meedenken, moest ik maar een sturen, want hij ging een dag later op vakantie. Uiteraard direct diezelfde ochtend gedaan. Een dag later nog geen reactie, dus hebben wij gebeld naar het kantoor. Daar zouden ze het direct uitzetten bij een collega, meer kon ze niet doen. Je verwacht dan op zijn minst een werkdag later een bericht. Helaas geen telefoontje of mailtje ontvangen. Erg frustrerend gezien de uitgave....

Opvallende sterke punten:

Brede/zware jaloezieën gaan makkelijk op omhoog.

Reactie Veneta:

Update 3 oktober 2024
Vanuit je adviseur hebben we vernomen dat alle problemen inmiddels verholpen zijn. Mochten er in de toekomst zaken zijn waarbij we kunnen helpen horen we dat graag!...
Update 3 oktober 2024
Tyra - Veneta.com
************************************************
Beste Robert,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen je ervaring te delen, waarderen we. Je review is gelijk gedeeld met je persoonlijke adviseur en inmiddels zijn jullie in contact. Er is een passende oplossing in de maak, komt goed! De nieuwe order loopt en na levering volgt er uiteraard opnieuw contact. Excuses dat het niet gelijk adequaat is opgepakt. Leermoment voor ons.
Fijne dag vandaag!
Robin - Veneta.com

Helma van der Velden

Uitstekend

Opvallende sterke punten:

geweldige hulp bij het opmeten en advies, voordelig, en snelle levering

Natasja v Engelen

Heel fijn geholpen door Stefan. Denkt goed mee, niet opdringerig wat bij sommige bedrijven wel is

Top super snel binnen. 1 augustus besteld 15 en 16 augustus was alles al binnen

Hans B

Makkelijk, snel en kwaliteit!

Opvallende sterke punten:

goede kwaliteit, makkelijk te bestellen

Manon

Ze zorgen er samen met jou voor dat jij een mooie raamdecoratie hebt. Ze zijn snel, vriendelijk en werken schoon. Ze vragen je genoeg om samen op een mooi resultaat uit te komen. Wij hebben het zelf... Ze zorgen er samen met jou voor dat jij een mooie raamdecoratie hebt. Ze zijn snel, vriendelijk en werken schoon. Ze vragen je genoeg om samen op een mooi resultaat uit te komen. Wij hebben het zelf opgehangen maar dat was als je een beetje handigheid hebt met gereedschap erg makkelijk. Als wij weer eens wat nieuws willen gaan wij zeker weer hier bestellen. Het was snel geregeld en 2 weken later hadden wij onze jaloezien al ophangen.

Snel. Vriendelijk. Helpt goed met keuzes maken