Veneta

Kwaliteit

Claudia

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Hij was alleen aan beide kanten 1mm te breed maar gelukkig handige man in de buurt die dit heeft verholpen. Wel gerustellend idee dat het anders door jullie... Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Hij was alleen aan beide kanten 1mm te breed maar gelukkig handige man in de buurt die dit heeft verholpen. Wel gerustellend idee dat het anders door jullie opgelost zou worden

Koen

Goede vertegenwoordiger, handig te monteren materiaal

Montagewijze

Wendel Hamelink

Goed advies, ben er zeer tevreden over.

Opvallende sterke punten:

Kwaliteit moet zich wat duurzaamheid nog bewijzen. Goede communicatie, fijn geholpen en geadviseerd. Goede ervaring met het monteren, niets op aan te merken.

Renate Spoor

Heel fijn geholpen, snel geleverd en mooie kwaliteit

Opvallende sterke punten:

Service aan huis, goede kwaliteit en heel betaalbaar

Dupont

De adviseur bij ons thuis heeft ons duidelijke info gegeven. Goed advies. Heel toegankelijk. We zijn tevreden van het systeem en van de kleur. Enkel zijn we niet tevreden van een deel vd plaatsing.... De adviseur bij ons thuis heeft ons duidelijke info gegeven. Goed advies. Heel toegankelijk. We zijn tevreden van het systeem en van de kleur. Enkel zijn we niet tevreden van een deel vd plaatsing. Beide systemen zijn niet in het midden gehangen, waardoor ‘de overlap’ met de muur links en rechts niet hetzelfde zijn. De installateur was vriendelijk, maar zeer gehaast. Hiernaast hangen de jaloezieën in onze living door (owv het gewicht), waardoor je vanonder nu al een buiging ziet. Extra touwversteviging in het midden bij een groot raam zou veel beter geweest zijn.

Vriendelijk personeel

Reactie Veneta:

Beste Sare,
Beste Sare,
Bedankt voor je review! Ondertussen heeft onze adviseur Thomas contact met je gehad en is er het een en ander geregeld om alles in orde te brengen. Er zal een montageafspraak ingepland worden, en onze collega's van de montageplanning zullen contact met je opnemen.
Zodra de montage is afgerond, nemen we opnieuw contact met je op om te checken of alles naar wens is. We doen ons best om ervoor te zorgen dat alles netjes wordt afgehandeld!
Jeroen - Veneta.com

Nvt

Prima service

Opvallende sterke punten:

Maten zijn exact uitgevoerd als opgegeven

V.Otterloo

De man die hier kwam opmeten, was de maten van een slaapkamer vergeten. Deed alsof die niet opgemeten was. Daarna zonder toelichting had hij ze wel. Heel vreemd. Het ophangen zou erg makkelijk... De man die hier kwam opmeten, was de maten van een slaapkamer vergeten. Deed alsof die niet opgemeten was. Daarna zonder toelichting had hij ze wel. Heel vreemd. Het ophangen zou erg makkelijk zijn, wij vonden het een crime, voordat ze netjes recht hingen.
Kwaliteit gordijnen lijkt mooi.

Opvallende sterke punten:

De man die kwam opmeten kon goed slijmen.

Reactie Veneta:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je ervaring, waarderen we. Als ik het zo lees niet de beste ervaring met onze adviseur dus, excuses hiervoor. De review is gelijk met hem gedeeld en hij gaat contact met je opnemen hierover. Ik ga er vanuit dat er een passende oplossing volgt.
Fijne dag.
Robin - Veneta.com

Riny Van Onna

Heel vriendelijk, meedenken met de klant wat de mogelijk heden zijn.

Aandacht voor de klant

Lambert Van den Berk

Goede ervaringen
Al meerdere keren raamdecoratie besteld

Prijs kwaliteit
Opmeetgarantie

Fred

Tussen mailtje productie en afleveren zit nogal wat tijd

Netjes