Veneta

Erg goed
Komen afspraken na
8 jaar garantie

Opvallende sterke punten:

Je kunt alle materialen zijn en op kleur bekijken
Hebben overal stalen van bij zich
Erg prettig

M. Offringa

Zeer goed en vriendelijk geholpen met uitzoeken en oplossing vinden voor onze ramen.

Opvallende sterke punten:

Goed product en zeer makkelijk op te hangen.

Claudia

Snelle, perfecte service

Opvallende sterke punten:

bestelgemak, voorbeeld-/inspiratieplaatjes, goede kwaliteit, snelle levering

Prima.

Monique

Blij met mn vouwgordijnen ook het monteren ging goed monteur was vroeg goed geholpen šŸ‘šŸ¤—

Kwaliteit en service

VAN HERCK CHRIS

SUPER TEVREDEN

AFWERKING

Elise

Liet het inmeten aan huis. Wat een man, naar mij te willen verplichten te kopen, doe ik dit niet en word hij niet blij. Hij wilde dat ik het vandaag rond maakte tekende en betaalde. Dit niet... Liet het inmeten aan huis. Wat een man, naar mij te willen verplichten te kopen, doe ik dit niet en word hij niet blij. Hij wilde dat ik het vandaag rond maakte tekende en betaalde. Dit niet gedaan. Later nog 2 weken gestalkt door deze man.
Uiteindelijk alleen voor beneden iets besteld( dat had haast) voor boven een ander bedrijf laten komen.
Luxaflex zien er goed uit.

Opvallende sterke punten:

Opvallend punt was voor mij de verkoper die mijn persee wilde verkopen. Laten tekenen en laten betalen. Bah wat een nare man

Paul Fontein

(Bewerkt)

Vriendelijke adviseur die mij hielp met kiezen van de kleur. Ik had aangegeven dat ik op een bepaalde datum zou verhuizen en er werd gezegd dat als ik voor donderdag zou betalen de gordijnen er op... Vriendelijke adviseur die mij hielp met kiezen van de kleur. Ik had aangegeven dat ik op een bepaalde datum zou verhuizen en er werd gezegd dat als ik voor donderdag zou betalen de gordijnen er op tijd zouden zijn. Prima. Betaald en op vrijdag een mailtje dat mijn bestelling vertraagd was.

Contact gehad met adviseur die aangaf er niks aan te kunnen doen en dat hij het niet wist. Conclusie. Twee weken zonder raamdecoratie. Ook op de kinderkamer. Twee weken lopen klooien met plakplisses die er continue afvielen.

Kon kiezen tussen op hun kosten tijdelijke plisses van de ikea of 5 procent van de aankoopprijs terug.

Het aanschaffen van de plisses was al 50 euro dus al met al 15 euro compensatie. Voelt niet helemaal lekker. Garanderen dat het erop tijd is als je op tijd betaalt en een dag later een mail met vertraging.

Op dit moment 1 gordijn hangen. Die kwam ineens zonder mededeling. Nu wachten op de tweede. Blijkbaar worden ze los van elkaar verstuurd. Ook hier maar weer even afwachten.

Rails en gordijnen prima kwaliteit maar voor de woonkamer ga ik toch ergens anders kijken.

Update: contact gehad met Veneta en ondanks alles hebben ze me netjes gecompenseerd voor hetgeen niet goed is gegaan.

Kwaliteit van gordijnen.

Gerwin

Vlotte bestelling. Prijs/kwaliteit is heel goed. Net als onze vorige bestelling van een paar jaar geleden.

Vlotte bestelling

Amber