Veneta

Kwaliteit

Melissa Duurland

Wat een super bedrijf! Precies wat we zochten, goed advies en het resultaat is werkelijk prachtig! En dan over de levering gesproken heel snel in huis en ook heel makkelijk zelf te monteren.
Ik...
Ik raad dan ook iedereen Veneta aan!

Kwaliteit

Boudewijn van der Kroon

Kopen was zo gebeurd. Wachten op montage duurde lang maar was het uiteindelijk waard. Ik had monteur Bart en dat was grote klasse.

Opvallende sterke punten:

Uitleg door monteur Bart duidelijk en vakmanschap.

Van hassel

Heel goed en zeer goede service

zeer goede service

Anita van Gemert

Heel goed bevallen. We zijn erg tevreden met onze aankoop.

Opvallende sterke punten:

Doordat onze dochter een verkeerde maat had besteld en ze deze gewoon terug kon sturen en gratis een nieuwe kreeg, zeiden wij: Als we ooit iets nieuws voor de ramen willen dan doen we dit bij... Doordat onze dochter een verkeerde maat had besteld en ze deze gewoon terug kon sturen en gratis een nieuwe kreeg, zeiden wij: Als we ooit iets nieuws voor de ramen willen dan doen we dit bij Veneta. Wij vonden dit zo netjes, dat onze dochter zelf verkeerd had gemeten en dan toch gratis een nieuwe mocht bestellen. Dat noem ik nog een klantvriendelijk en een goede service.

R Strikwerda

Afspraak maken gemakkelijk.
Goed overleg en snelle levering en vooral de garantie van 8 jaar heel belangrijk.

Sander van Scheijndel

Super makkelijk en snel

Snel

Jeuris Petra

Prima kwaliteit

Makkelijk,duidelijk

Tessa

Zeer tevreden met de service

Opvallende sterke punten:

Snelle levering, eenvoudig zelf te monteren

Brenda

Fijn en klantvriendelijk

Opvallende sterke punten:

Makkelijk te monteren, mechanismen werken goed

Naomi

Heel goed geholpen door Sjoerd. Toen wij onze bestellingen ontvingen waren we toch niet blij met de keuze die we gemaakt hadden. Dankzij de tevredenheidsgarantie hebben wij kosteloos nieuwe... Heel goed geholpen door Sjoerd. Toen wij onze bestellingen ontvingen waren we toch niet blij met de keuze die we gemaakt hadden. Dankzij de tevredenheidsgarantie hebben wij kosteloos nieuwe raamdecoratie uitgezocht en binnen gekregen. Heel fijn en blij dat dit kon.

De tevredenheidsgarantie