Veneta

Kwaliteit

Claudia Roos

In een woors super!

Opvallende sterke punten:

De adviseur (hugo) hij legt alles top uit en laat alles duidelijk zien.. Alle mogelijkheden... Echt top service!

Brenda Vaanholt ( Neede)

Super klantvriendelijk . Niks is te veel. En snelle service . Gewoon top!

Opvallende sterke punten:

Snelle service en vriendelijke mensen ( wij hadden Andreas) zou het zeker aanbevelen

Winny Nagel

Ik ben super tevreden over Veneta. Het contact verliep heel fijn zowel met de telefoniste als net de adviseur!

Opvallende sterke punten:

Vriendelijke adviseur die alles snel kwam inmeten en snelle levering. Het ophangen van de plissé gordijnen was eenvoudig.

Helen Sickinger

Prettige adviseur, duidelijke uitleg, snelle levering en gemakkelijk zelf te plaatsen

Vergouwen

Perfect

Opvallende sterke punten:

Top om hier te bestellen

Bianca

Veneta heeft alles netjes verzorgd mbt de gordijnen.

Opvallende sterke punten:

Vriendelijke medewerker, snel geleverd.

José

Super!

Opvallende sterke punten:

Vriendelijk, behulpzaam, mooie producten, niet TEveel keus wat het kiezen echt gemakkelijker maakt. Snelle levering

Smits

Ongeveer anderhalf jaar geleden begonnen wij met het ontwerp voor de verbouwing van onze beneden verdieping. Toen ook een (behoorlijk) aantal proefstalen aangevraagd, welke heel snel geleverd... Ongeveer anderhalf jaar geleden begonnen wij met het ontwerp voor de verbouwing van onze beneden verdieping. Toen ook een (behoorlijk) aantal proefstalen aangevraagd, welke heel snel geleverd werden. Voor we de definitieve beslissing gemaakt hadden, kreeg ik wel een paar, niet heel veel, mailtjes met de vraag of we al zover waren. Maar geen gepush!

Opvallende sterke punten:

Hairo Witkamp, de adviseur die uiteindelijk bij ons kwam had zich heel goed ingelezen in onze vraag. De iets grotere stalen die hij bij zich had duidden daarop. En ook nu nog steeds geen gepush. De... Hairo Witkamp, de adviseur die uiteindelijk bij ons kwam had zich heel goed ingelezen in onze vraag. De iets grotere stalen die hij bij zich had duidden daarop. En ook nu nog steeds geen gepush. De eerste, kleinste decoratie hangt inmiddels en past perfect. We hebben er alle vertrouwen in dat ook de grotere zo zal passen. Dit zal nog een paar weken op zich laten wachten, maar in alle vertrouwen.

Guido

Wij hebben voor ons nieuwe huis alle raamdecoratie bij Veneta besteld en wij zijn er zeer tevreden over. Alles is precies geleverd zoals wij het wilden hebben en alle maten klopten precies. Al onze... Wij hebben voor ons nieuwe huis alle raamdecoratie bij Veneta besteld en wij zijn er zeer tevreden over. Alles is precies geleverd zoals wij het wilden hebben en alle maten klopten precies. Al onze raamdecoratie werd ook nog een ls heel snel geleverd.

Daarnaast is er een duidelijk montagefilmpje op de site te vinden en handleiding meegeleverd. Wij zouden Veneta daarom bij iedereen aanraden.

Opvallende sterke punten:

Snelle levering. Goede kwaliteit. Duidelijk montagehandleiding en -filmpje.

Rianne

Fantastisch