Veneta

Kwaliteit

Tim

Weer ontzettend mooie en praktische plisse gordijnen.

Mooie materialen

Iris Baert-Vantricht

Adviesgesprek was positief, veel voorbeelden van de stoffen en accessoires. Daarna keuze gemaakt om eerst alleen plisse gordijnen te doen, deze waren sneller dan verwacht binnen en heel makkelijk op... Adviesgesprek was positief, veel voorbeelden van de stoffen en accessoires. Daarna keuze gemaakt om eerst alleen plisse gordijnen te doen, deze waren sneller dan verwacht binnen en heel makkelijk op te hangen.

Opvallende sterke punten:

Snelle levering en eenvoudig op te hangen. Mooie kleuren.

Anne

Vakkundig. Klantvriendelijk. Snelle service. Fijn vrijblijvend gratis adviesgesprek. Inclusief inmeten. Erg handig! En makkelijk zelf te monteren.

Goede kwaliteit!

Benning

Het advies van Matthijs Oudkerk was zeer goed, zo ook de snelheid van de bestelling en de levering. In één woord TOP!

Zie bij beschrijving

Gerard

Er waren door omstandigheden wat logistieke problemen. Goed over gecommuniceerd door het bedrijf en alles naar onze tevredenheid opgelost. Kortom: SERVICE

Opvallende sterke punten:

Klantgericht, lossen problemen op. Willem-Jan en Chiel, onze monteurs , vakmensen.

Monique

Ruime keuze, mooie kwaliteit, overzichtelijk

Ruime keuze

Marieke Collard

Fijne begeleiding en goed product

Prijs/kwaliteit

Roel Biggelaar van den

Snel, correct en kwaliteit voor een goede prijs

Opvallende sterke punten:

Snelle levering van een perfect product

Jelle

Duidelijk, goed en snel. Top!

Opvallende sterke punten:

Mijn plisségordijnen werden snel bezorgd, sneller dan ik had verwacht. Daarnaast was het ook netjes verpakt en de montage wees zichzelf. Heel blij met de gordijnen voor mijn kantoor. Zojuist voor de... Mijn plisségordijnen werden snel bezorgd, sneller dan ik had verwacht. Daarnaast was het ook netjes verpakt en de montage wees zichzelf. Heel blij met de gordijnen voor mijn kantoor. Zojuist voor de slaapkamer ook besteld.

Willeke

Tot op heden goed