Veneta

Kwaliteit

Boonman

Super advies aan huis en hele snelle levering

Opvallende sterke punten:

Thuis service en contact met adviseur

Linda

Prima en zoals verwacht

Zoals verwacht

Christiaan van der Kooi

Top

Top service

Sylvia

Prachtig rolgordijn. Super makkelijk te bestellen en altijd meetservice. Goede prijs en mooi afgewerkt. Bestel nooit meer ergens anders. Top bedrijf!

Meet garantie!

Cynthia Mazereeuw

Voor onze nieuwbouw woning hebben wij voor het gehele huis raamdecoratie besteld. Online afspraak gemaakt en kort erna kwam een adviseur bij ons langs. De adviseur was zeer vriendelijk en... Voor onze nieuwbouw woning hebben wij voor het gehele huis raamdecoratie besteld. Online afspraak gemaakt en kort erna kwam een adviseur bij ons langs. De adviseur was zeer vriendelijk en professioneel. Een aantal dingen die wij in gedachten hadden bleek eigenlijk niet logisch te zijn. De adviseur gaf dit eerlijk aan en dacht met ons mee voor een passende (en veel logischer) oplossing. De raamdecoratie is zeer scherp geprijsd en de kwaliteit is geweldig. Het monteren ging ook zeer soepel. Over een bepaalde klem steun twijfelde we qua montage. Even gebeld en binnen 5 minuten kregen we via de mail een handleiding met tips. De levertijd is ook zeer snel, je wordt goed op de hoogt gehouden tijdens het proces. En komt de bezorgdag toch niet uit kun je dit zeer makkelijk verplaatsen. Kortom wij zijn zeer tevreden en mochten we ooit weer raamdecoratie nodig hebben dan bestellen we dit zeker weer via Veneta!

Prijs, kwaliteit en klanttevredenheid

Veneta

Fijn geholpen door Mitch met persoonlijk advies en daar door de perfecte raam bekleding gekozen.

Opvallende sterke punten:

Goede feedback en hulp met bestellen

Ruth Vleeschhouwer

Prima , goed contact en duidelijke service

Telefonisch contact

Marieke

Top!

Opvallende sterke punten:

Prima kwaliteit van de rolgordijnen

Reina Boerkamp

Meer dan Zeer tevreden over de gordijnen en de luxaflex Geweldig

Zijn keurig gemaakt

Koen