Veneta

Koen

Zeer positief

Klanten service

Veneta

Vriendelyk en houden zich aan de afspraak van komen opmeten en ook het bezorgen .zeer tevreden

Goede informatie en advies

Valentina

Heel positief. Meting was snel. Het duurde alleen wel een week langer dan bij het meten was aangegeven. Maar de gordijnen zijn heel mooi en passen perfect

Snel en klantvriendelijk

Kay

Heel goed geholpen door de adviseur! Eindelijk hangen m’n gordijnen en ik ben zeer tevreden. De stoffen voelen mooi en stevig aan.

Adviseur met kennis

Mariette Bakkers

Vriendelijke service

Ruime keuze

Danique de zwart

Zeer prettig, Rogier kwam bij ons thuis om de kleur van de raamdecoratie te kiezen en de maten in te meten. Binnen no time hadden we gekozen!

Opvallende sterke punten:

Raamdecoratie is van zeer goede kwaliteit en de behulpzaamheid staat bovenaan.

Andy

Correcte snelle afhandeling

Maatwerk

E Vogel

Prima service! De vragen die wij vooraf hadden werden telefonisch keurig beantwoord ook werd de twijfel tussen welk product wij zouden kiezen weggenomen. Door het professionele advies durfde wij de... Prima service! De vragen die wij vooraf hadden werden telefonisch keurig beantwoord ook werd de twijfel tussen welk product wij zouden kiezen weggenomen. Door het professionele advies durfde wij de keuze te maken en ook voor het inmeten kregen wij goede tips.
Wij hebben een wat ouder huis waarbij het raam wat scheef loopt.
Het plissé vouwgordijn hangt prima en de kleur Dove is prachtig!

Profecioneel en persoonlijk advies

Maria klaassrn

Snelle service

Reactie Veneta:

Goedemorgen,
Bedankt voor het achterlaten van jou ervaring. Zoals wij hebben begrepen heb je de adviseur inmiddels gesproken. Hij gaat het samen met jou oplossen.
Mocht je intussen nog...
Goedemorgen,
Mocht je intussen nog vragen hebben horen wij het graag.
Alysha-Veneta.com

Martien Gloudemans