Veneta

Kwaliteit

Meulenkamp-Gillot

Prettig en betrouwbaar, snelle levering. Goede kwaliteit

Kwaliteit en snelle levering

Th. Van Veenendaal

Je wordt op een zeer vriendelijke manier geadviseerd en geholpen. Het huisbezoek van de adviseur en de levering wordt tot de minuut precies doorgegeven. De service is prima, binnen 2 weken mag je... Je wordt op een zeer vriendelijke manier geadviseerd en geholpen. Het huisbezoek van de adviseur en de levering wordt tot de minuut precies doorgegeven. De service is prima, binnen 2 weken mag je gratis je product retourneren. We hebben al een paar keer producten besteld. Echt ouderwetse service!

Vriendelijk personeel.

Thomas van Rekum

Fijne ervaring gehad. Goed advies en in meet afspraak gehad.
Snelle levering van de producten.
Goede kwaliteit. Uitstekend.
En snelle levering. Echt top

Opvallende sterke punten:

Goede kwaliteit en snelle levering

Charlotte Berk

Afspraak was makkelijk gemaakt. Het duurde wel even voordat er een adviseur kon langskomen maar dat was niet erg. Rogier was heel prettig in de omgang en heeft ons voorzien van goede adviezen. Zowel... Afspraak was makkelijk gemaakt. Het duurde wel even voordat er een adviseur kon langskomen maar dat was niet erg. Rogier was heel prettig in de omgang en heeft ons voorzien van goede adviezen. Zowel op het gebied van kleur en materialen als adviezen om een beetje te kunnen besparen en het er nog steeds mooi uit te laten zien.
Nadat we de bestelling definitief hadden gemaakt ging het heel snel. Binnen 3 weken ging alles op zijn plek (we moesten gordijnen door het hele huis), dit was veel sneller dan we verwacht hadden! We hopen nog jaren plezier van de gordijnen te hebben maar mochten we toch weer verhuizen staat veneta in onze telefoon om te bellen!

Adviseur aan huis
Snelheid waarmee op maat gemaakte producten worden geleverd
Kwaliteit

Oostenbrink

Geweldig eenvoudig en degelijke kwaliteit

Opvallende sterke punten:

Eenvoudig te monteren, goede kwaliteit

Maxwell

Super goede service en ze nemen echt de tijd voor je.

De tijd nemen

Westerhof

Klasse

Opvallende sterke punten:

Duidelijke informatie, goede adviezen. Maken waar wat ze zeggen
N

Klantvriendelijk en meedenkend

Arjan Noltes

Fantastisch!

Opvallende sterke punten:

Julien heeft ons perfect geholpen en meegedacht in oplossingen.