Veneta

Kwaliteit

Corrie

Superblij !

Opvallende sterke punten:

Grote keus en duidelijke uitleg
Wordt goed geïnformeerd over bestelstatus
Snelle levering en gunstige prijs

M.Huberts

Top ervaring

Opvallende sterke punten:

Goed advies gekregen van Sergio!
Heel mooi maatwerk geleverd!
Snelle levering!

Pascal Muijrers

Eerst beetje sceptisch over online bestellen, maar na afspraak voor thuis inmeten en perfect advies van de vertegenwoordiger. Was ik overstag en heb ze besteld. Nog voor de afgesproken leverdatum... Eerst beetje sceptisch over online bestellen, maar na afspraak voor thuis inmeten en perfect advies van de vertegenwoordiger. Was ik overstag en heb ze besteld. Nog voor de afgesproken leverdatum kreeg ik al bericht dat ze onderweg waren. Plisse gordijnen easyfix als bouwpakket gekregen zoals afgesproken. Deze waren super makkelijk in elkaar te zetten, zeer goed voorbereid in de fabriek. Echt plug and play, kind doet de was.
Kan het iedereen aanraden.
Veneta bedankt voor de service, zeer tevreden klant erbij.
Groet Pascal M.

Opvallende sterke punten:

Snelle levertijden, goed advies, goed verpakt, Track en trace verzending.

Steffie

Heel goed

Opvallende sterke punten:

Zeer snel geleverd en alles perfect op maat gemaakt

Hein Schopen

Fantastisch bedrijf wat de afspraken nakomt.

Snelle en betrouwbare levering

Van Zuijlen

Fijn en snel

Mooie kwaliteit stof

Fleur aleman

Via de website gemakkelijk te bestellen. Ook al heb je helemaal geen ervaring met klussen, lukt het wel makkelijk met de begeleiding die de website heeft gordijnen op maat te bestellen. Relatief... Via de website gemakkelijk te bestellen. Ook al heb je helemaal geen ervaring met klussen, lukt het wel makkelijk met de begeleiding die de website heeft gordijnen op maat te bestellen. Relatief snelle levering voor producten die op maat gemaakt worden! Producten zijn goed van kwaliteit, veel mogelijkheden in design. Enige punt van verbetering zou voor mij zijn de producten in een keer te leveren, scheelt weer voor het milieu en het op meerdere momenten thuis te moeten zijn.

Opvallende sterke punten:

Uitgebreid assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding, handige begeleidende website

Anja meerkerk

Mooie vouwgordijnen en gordijnen, super netjes gemaakt en snel geleverd, precies wat we zochten

Opvallende sterke punten:

Super kwaliteit, netjes gemaakt, top

Van Gulik-Papilaja

Top zeer tevreden 👌

Goede leuke gezellige verkoper ! 👌

Monique

Prima ervaring, leuke communicatie, zeker aanrader

Opvallende sterke punten:

De manier van communicatie en het gemak van de website