Veneta

Kwaliteit

Huinink

Adviseur aan huis. Heeft kennis van zaken en denkt mee. Alles opgemeten. Geleverd op afgesproken tijd, makkelijk zelf te installeren en alles klopte.

Opvallende sterke punten:

Gemak, goede kwaliteit, geen onzin verkoper.

Eveline

Veneta maakt waar wat ze belooft!

Het hele proces van advies tot en met levering en plaatsing klopt als een bus!

Professionele medewerkers:
De heel vriendelijke adviseur...
Veneta maakt waar wat ze belooft!

Het hele proces van advies tot en met levering en plaatsing klopt als een bus!

Professionele medewerkers:
De heel vriendelijke adviseur met kennis van zaken Daan Oomen en vervolgens vakkundige mannen die de (vouw-)gordijnen kwamen ophangen.

En zelfs toen de kleur van de gordijnen niet aan mā€™n verwachtingen voldeed, werden alle gordijnen gratis vervangen (alleen meerprijs betalen omdat ik voor een duurde stof koos)
Nu heel blij met de gordijnen!
Super service! šŸ™šŸ»

Klanttevredenheid staat voorop!

Veneta

Enorm snelle service en een erg vriendelijke verkoper (Jensly Karijodinom)
Denkt goed mee.
Levering was veel sneller dan aangegeven en erg goed verpakt.
Zeer tevreden.

Opvallende sterke punten:

Snel en kundig. Duidelijke instructiefilmpjes.

Bianca vd Plas

Niet geheel prettig

Opvallende sterke punten:

Verkoop praatje heel goed, na service niet

Reactie Veneta:

Beste Bianca,
Bedankt voor het delen van je ervaring! Ik vind het spijtig om te horen dat deze niet geheel positief is geweest!
We hebben vanuit je adviseur begrepen dat de afgesproken...
Beste Bianca,
We hebben vanuit je adviseur begrepen dat de afgesproken manier van monteren, met aanpassing aan het huidige kozijn, achteraf voor jullie toch niet ideaal was. We kunnen ons voorstellen dat je daar van baalt, wij ook!
Wel heb je ook aangegeven dat het verder wel naar wens hangt gelukkig!
Mocht je verder nog vragen hebben horen wij het graag.
Met vriendelijke groet, Isa - Veneta.com

de Noten

Super positief, communiceren duidelijk wanneer de levering verwacht wordt. Kortom ze houden je goed op de hoogte van de ontwikkeling van de bestelling. Leveren goede kwaliteit producten.

Al eerder omschreven.

Hilde van Deutekom

Het ophangen kun je beter zelf doen. Vorige keer laten ophangen en het hing aan een zijden draadje. Mijn schoonzoon heeft alles opnieuw moeten ophangen 6 raamdecoraties. Zonden van het geld.

Prima verkoper

Segeren

Onze ervaring met veneta is super goed gegaan.

Eerlijk advies aan huis

Tatjana

Vertegenwoordiger Steven is aan huis gekomen, heeft een woordje uitleg gegeven over de manier van werken. Had stalen bij en heeft alles opgemeten.
Alles is een goede twee weken later geleverd....
Alles is een goede twee weken later geleverd. Alles was perfect in orde.

Opvallende sterke punten:

Zeer makkelijk te installeren.
Perfect op maat gemaakt!

Kramer

Heel fijne vertegenwoordiger die heel goed en duidelijk zijn verhaal deed. Niks opdringerig gedrag.

Opvallende sterke punten:

Makkelijk te bevestigen en fijn materiaal

Maaike

Ontzettend blij met mijn nieuwe gordijnen. Ben heel goed geholpen door Pepijn Roersch en zijn adviezen hebben mooi uitgepakt.
Als ik 1 verbeterpunt mocht geven dan zou het zijn om ook bij de...
Als ik 1 verbeterpunt mocht geven dan zou het zijn om ook bij de vouwgordijnen pluggen en schroeven te leveren. Snap niet zo goed waarom die alleen bij de hang gordijnen zitten. Maar dus al met al zeer tevreden alsnog!

Opvallende sterke punten:

Goed en duidelijk advies aan huis. Adviseur durfde met nieuwe ideeen te komen en raadde sommige dingen duidelijk af. Ben blij dat ik naar hem heb geluisterd.