Veneta

Kwaliteit

E de vries

Voor herhaling vatbaar

Opvallende sterke punten:

Prima product, op maat geleverd, kom zeker terug

Kuijer

Super fijne ervaring, was onzeker over mijn keuze.
Julien Sahertian heeft me hele goede adviezen gegeven, de gordijn hangen en het is precies zo ik had gehoopt..

Opvallende sterke punten:

Tijd voor de klant, alle materiaal netjes verpakt...

Fekkes

Heel klantvriendelijk

Opvallende sterke punten:

Dat ze ze thuis kwamen meten

Tabbers

Geweldige service, met professioneel advies. Betrouwbaar en snelle levering

Opvallende sterke punten:

Betrouwbaar en komen afspraken na!

Marian

Lastig om tot afspraken te komen. Pas na een paar wekene sturen ze je een tool toe om zelf te meten. Volgens de instructie gemeten en dan komt het gordijn en past het niet. Een paar uur bezig... Lastig om tot afspraken te komen. Pas na een paar wekene sturen ze je een tool toe om zelf te meten. Volgens de instructie gemeten en dan komt het gordijn en past het niet. Een paar uur bezig geweest met een ijzerzaag om het frame passend te krijgen.
Dan vind ik dit echt te duur en te omslachtig allemaal.

Opvallende sterke punten:

Gelukkig was de breedte wel goed anders had ik mooi met een gordijn gezeten dat niet paste. en dan zouy het natuurlijk mijn schuld geweest zijn door het meten.... Denk dat de tool niet geschikt was... Gelukkig was de breedte wel goed anders had ik mooi met een gordijn gezeten dat niet paste. en dan zouy het natuurlijk mijn schuld geweest zijn door het meten.... Denk dat de tool niet geschikt was voor mijn profiel.

Reactie Veneta:

Goedenavond,
Goedenavond,
Bedankt voor het achterlaten van jou ervaring. Wij hebben inmiddels contact gehad over je product, en die is zoals het er nu naar uitziet gelukkig naar wens. Fijn dat het probleem opgelost is.
Fijne avond.
Alysha-Veneta.com

B. Broekhuizen

Mooie product, snel geleverd

Caroline

Mijn ervaringen met het bedrijf zijn goed. Er is een duidelijke beschrijving voor het opmeten. Ik ben blij met het resultaat

Opvallende sterke punten:

Goede kwaliteit, goed in gebruik

Blokker

Zeer tevreden

Opvallende sterke punten:

Goede begeleiding met de bestelling.

Marco leguyt

Bestelling zeer simpel te bestellen en in te vullen

Opvallende sterke punten:

Wordt heel goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling

TP Ananas

Uitermate tevreden. Thuis kundig advies gekregen en de plisségordijnen na enkele weken ontvangen. Met een klein beetje handigheid zijn de gordijnen prima zelf op te hangen.

Goed advies
Eenvoudige installatie