Veneta

Aliya

Betaalbare top kwaliteit

Uitstekende kwaliteit

anna beers

Ik ben zeer tevreden, jammer dat het plaatsen na 12 maanden pas was. Niet door Veneta maar door die gene dat het moest doen.

Opvallende sterke punten:

Als sterke punt de goede website. Als vrouw kom je er ook uit zoniet dan bel je even op, het personeel helpt er verder mee.

Van der helm

Ervaring was goed. Werd goed geholpen, telefonisch, plissé gordijn was snel geleverd, en met de beschrijving makkelijk op te hangen.

Vriendelijke mensen

Rik Bulterman

Zeer goed

Opvallende sterke punten:

keurig verpakt, snel bezorgd, eenvoudig te monteren, heldere instructie en uitstekende kwaliteit

M.

omruilgarantie bij fout bestellen

Ergsma

Ervaring is heel goed.
Goede kwaliteit.
Heb er rolgordijnen en inbetween gekocht.

Harmen van den Hoek

Van bestellen tot het bezorgen is het tot in de puntjes geregeld. De rolgordijn zelf vond ik zo mooi dat ik er 2 heb bijbesteld.

Opvallende sterke punten:

Waar voor je geld en ze houden je goed op de hoogte

Sander

Wat een goede service! Via de telefoon is meegekeken hoe ik moest meten en daarna een offerte op maat via de email gekregen. Heel eenvoudig en duidelijk en de rolgordijnen zijn van een zeer goede... Wat een goede service! Via de telefoon is meegekeken hoe ik moest meten en daarna een offerte op maat via de email gekregen. Heel eenvoudig en duidelijk en de rolgordijnen zijn van een zeer goede kwaliteit. Voor mij geen ander adres meer.

Service.