Veneta

Kwaliteit

Ivo Keizers

Goede communicatie, vriendelijke begeleiding. Goed advies aan huis. Meedenkend en snel reagerend. Enige wat wij iets minder mooi vinden is de kleur van de touwtjes van de duettes. Deze ogen geel en... Goede communicatie, vriendelijke begeleiding. Goed advies aan huis. Meedenkend en snel reagerend. Enige wat wij iets minder mooi vinden is de kleur van de touwtjes van de duettes. Deze ogen geel en passen in onze beleving niet erbij.

Opvallende sterke punten:

Zeer betaalbaar en mooie bestelgaranties

Endenburg

Uitstekend is mijn ervaring met Veneta

Opvallende sterke punten:

nette levering past goed en komen afspraken na

Vredeveld

Goede service! Goede kwaliteit!

Opvallende sterke punten:

Professionele medewerkers, alles wordt keurig opgemeten en advies is goed

M. Wendels

Ik heb voor de eerste keer bij Veneta rolgordijnen besteld en ik zal het zo weer doen.

Opvallende sterke punten:

Van alle markten thuis voor raam decoratie

Rene Vastenburg

Heel erg goed.

Opvallende sterke punten:

Mooie op maat gemaakte jaloezieën.

Marlou ten Heggeler

Zeer positief. Hele ervaren en prettige adviseur. Geeft een eerlijke en vakkundige mening.

Opvallende sterke punten:

Heeft zeer goed oog voor wat wel/niet passend is in de woning. Daarbij werd meegedacht over de kleur van gordijnen die passend moeten zijn bij de vloerbedekking en de dichtheid van de stof voor een... Heeft zeer goed oog voor wat wel/niet passend is in de woning. Daarbij werd meegedacht over de kleur van gordijnen die passend moeten zijn bij de vloerbedekking en de dichtheid van de stof voor een zo mooi mogelijk effect in de woonkamer mbt doorlaten van wat extra licht.

Catharina Camphuis

Geweldig

Staaltjes thuisgestuurd zodat je het mooi kan bekijken met je eigen lichtval
Ook telefonisch contact gehad over de ophanging. Werden heel vriendelijk en professioneel geholpen.
Wordt snel...
Staaltjes thuisgestuurd zodat je het mooi kan bekijken met je eigen lichtval
Wordt snel geleverd

Van Tilburg

Heel vervelend dat er geen schroeven worden bijgeleverd EN DAT ZE WEL OP instructie film staan. Speciaal van tevoren bekeken. Kom je aan op plaats waar je rolgordijnen wil ophangen.....geen... Heel vervelend dat er geen schroeven worden bijgeleverd EN DAT ZE WEL OP instructie film staan. Speciaal van tevoren bekeken. Kom je aan op plaats waar je rolgordijnen wil ophangen.....geen schroeven. Dat was heeeel erg vervelend. Oplossing: vermeld het!! Kleine moeite . Dan waardeer ik jullie bedrijf als TOP !

Vriendelijke benadering

Judith Van der Veken

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Ik heb rolgordijnen voor slaapkamer, de hal, en eiken latjes optrek systeem voor de bureau en nog een slaapkamer. Alles is heel mooi.
Speciaal met...
Speciaal met dank aan Dieter Melis die kwam opmeten en goede raad gaf! Heel fijn!
We bestellen zeker weer bij jullie.

Opvallende sterke punten:

Gratis opmeten, en garantie dat als het niet goed is het weer vervangen wordt.

M Brak

Echt top! Goede prijs-kwaliteit verhouding!
Echt top! Goede prijs-kwaliteit verhouding!
Adviseur is prima persoon, maar was wel blij dat hij niet alleen kwam. Leidinggevende die er bij was had wel betere adviezen en was wat scherper. Maar over het algemeen super geholpen en blij met onze vouwgordijnen!

Opvallende sterke punten:

Goed advies. Had iets anders in gedachten, maar erg blij met het resultaat dankzij advies.