Veneta

Kwaliteit

Bosch

Erg prettig geholpen door jullie collega Frank Eijnthoven. Goede uitleg, hielp goed mee met de te maken keuzes. Kwam nog een keer terug toen bleek dat wij nog niet 100% tevreden waren en bood de... Erg prettig geholpen door jullie collega Frank Eijnthoven. Goede uitleg, hielp goed mee met de te maken keuzes. Kwam nog een keer terug toen bleek dat wij nog niet 100% tevreden waren en bood de oplossing tot het vervangen van e.e.a. door een ander systeem. Heeft dit perfect geregeld en wij als klant zijn nu echt erg tevreden. Veel dank.

Opvallende sterke punten:

Service, Veneta is pas tevreden als de klant ook tevreden is.

Hendrik en Jannie Kwakkel

Uitstekend! Adviseur Julien Sahertian heeft alles duidelijk uitgelegd en alle ramen goed (21 stuks) opgemeten. Daardoor werd de montage heel eenvoudig.

Keurig afgeleverd.

Duursma

Goede ervaring

Opvallende sterke punten:

Bestelling is goed te volgen

susanne bouw

Prima!

Opvallende sterke punten:

Snel een afspraak in kunnen plannen en duidelijke prijzen.

Luc

Opnieuw bij Veneta besteld en volledig tevreden.

Opvallende sterke punten:

Zeer hoge kwaliteit, aantrekkelijke prijzen. Eenvoudig zelf te monteren. Goede uitleg op website m.b.t. opmeten.

Mayke

Heel tevreden met Veneta!

Goede klantenservice

Leo

Super blij mee,heel goed geholpen,tot aan het op meten,en het kantoor vriendelijk mensen,en heel aardige monteurs Remon en Mariëlle,alleen een klein min puntje,je moet wel lang wachten voordat je... Super blij mee,heel goed geholpen,tot aan het op meten,en het kantoor vriendelijk mensen,en heel aardige monteurs Remon en Mariëlle,alleen een klein min puntje,je moet wel lang wachten voordat je product afgeleverd wordt,maar daar kunnen jullie denk ik ook niks aan doen denk ik,gewoon geen goed personeel kunnen krijgen,dat is overal het zelfde probleem,maar nogmaals ben echt super blij met mijn shutters,en ik raad iedereen dit bedrijf aan,vriendelijk groeten Leo

Goed geholpen

Huisartsenpraktijk Munstergeleen

Prima bedrijf, correcte meneer geweest voor te adviseren en te meten. Snelle levering

Opvallende sterke punten:

heel mooi materiaal en duidelijke beschrijving voor op te hangen

hazendonk

Ivm onze oude ramen, adviseurs langs geweest, goed advies gehad in kleur en plaatsing

goed advies gehad

Nel Kanters

Ik heb al 2maal gordijnen besteld en ben zeer tevreden, mooie plooi die netjes valt

Snelle correcte levering