Veneta

Kwaliteit

J Dijksterhuis

Van inmeten tm ophangen, geweldig.

Opvallende sterke punten:

perfect ingemeten en snel geleverd.

Jansen

Slechte ervaring die nog steeds niet opgelost is!!!

Reactie Veneta:

Beste,
Beste,
Natuurlijk ontzettend vervelend om te lezen dat er nog geen oplossing is geboden. Gelukkig is er in de tussentijd een montage afspraak met je ingepland voor het monteren van de raamdecoratie. We gaan er dan ook vanuit dat het straks allemaal naar wens hangt!
Mocht je tussentijds nog vragen hebben dan horen we graag van je.
Desiree - Veneta.com

Sylvia Van Doorn

Snelle reactie, goed advies en super fijn gratis inmeten

Snel en accuraat

Leo

Makkelijk snel klantvriendelijk

Bestel gemak

Mariëtte

Klantvriendelijke service, makkelijk te installeren

Makkelijk zelf te monteren

Berk

Onze ervaring met Veneta is zeer goed. Ze zijn heel klantvriendelijk en de service is top. Ik zou het zeker aanraden.

Bezoek aan huis
100% tevredenheid garantie

Iris

Goede en snelle service

Goede kwaliteit

Heleen

We hebben een mooi en kwalitatief goed plissegordijn ontvangen

Kwaliteitsproduct

Krauth

(Bewerkt)

Alle raamdecoratie besteld en gekregen van Veneta, waren tevreden, 1 brede jaloezie, die topzwaar is , breekt steeds het koord, na 2 jaar ben ik het zat, heb gevraagd om een monteur en/of iemand Jan... Alle raamdecoratie besteld en gekregen van Veneta, waren tevreden, 1 brede jaloezie, die topzwaar is , breekt steeds het koord, na 2 jaar ben ik het zat, heb gevraagd om een monteur en/of iemand Jan komen kijken en samen tot oplossing kunnen komen. Hun antwoord is gewoon Nee. Wil betalen ervoor, maar ze komen niet. Dus zeer ontevreden over service.

Reactie Veneta:

Beste familie Krauth,
Bedankt voor het delen van de ervaring via een review.
Wel balen dat de jaloezie niet helemaal goed was, zo hoort het zeker niet.
Inmiddels is een van onze expert...
Beste familie Krauth,
Bedankt voor het delen van de ervaring via een review.
Wel balen dat de jaloezie niet helemaal goed was, zo hoort het zeker niet.
Inmiddels is een van onze expert monteurs langs geweest en toen ik zojuist belde begreep ik dat alles nu helemaal naar wens is, heel fijn.
Robin - Veneta.com

Eva

Geweldige klantenservice. We waren uiteindelijk niet helemaal tevreden met de kleuren, maar konden die gewoon kosteloos omruilen. Met een telefoontje met de klantenservice zo geregeld.

Opvallende sterke punten:

Ruim aanbod aan kleuren, geweldige klantenservice