Veneta

Kwaliteit

Barbara

Opvallende sterke punten:

Snel, goede kwaliteit, goede instructies om te bevestigen.

Wendy Gabriel

Zer tevreden

Opvallende sterke punten:

Goede kwaliteit en snelle levering

M.Blom

Je moet even geduld hebben (moeilijk voor mij) maar dan heb je ook wat, plissé gordijn keuken, helemaal blij mee!!

Opvallende sterke punten:

Krijg echt wat je besteld heb

Ineke

Mooie keuze in plisse gordijnen! Na wat bestelde voorbeelden heb ik mijn keus en kleur thuis kunnen maken en ben telefonisch geholpen met het inmeten. Na ruim twee weken is de bestelling geleverd en... Mooie keuze in plisse gordijnen! Na wat bestelde voorbeelden heb ik mijn keus en kleur thuis kunnen maken en ben telefonisch geholpen met het inmeten. Na ruim twee weken is de bestelling geleverd en alles past perfect. Ik ben heel erg tevreden en raad dit bedrijf iedereen aan!

Opvallende sterke punten:

Goed bereikbaar en persoonlijk advies

Koning

Heel fijn. 3 soorten raambekleding besteld na huisbezoek van Matthijs. Inmiddels hangt alles al weer een poosje en we zijn blij met het montagegemak en de kwaliteit.

Opvallende sterke punten:

Het geduld van Matthijs die op huisbezoek kwam en alles heeft opgemeten

Nejdet Mert

Matig

Nog nader te ontdekken

Reactie Veneta:

Update 8-7-2024:
Inmiddels heb jij contact gehad met je adviseur!
Update 8-7-2024:
Inmiddels heb jij contact gehad met je adviseur!
Hij heeft ons laten weten dat jij de kwaliteit van ons montage materiaal erg matig vind, dit vinden wij erg spijtig om te horen maar waarderen je feedback en nemen dit dan ook zeker mee!
Verder heb jij laten weten dat het eind resultaat wel naar wens is en dat je adviseur verder hierin niks kan betekenen.
Goed om te horen dat het toch goed gekomen is!
Mochten wij toch nog iets voor je kunnen betekenen horen wij dit graag.
Met vriendelijke groet, Isa - Veneta.com
-----------------
Beste,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Klinkt niet als een ervaring welke je bij ons mag verwachten. We hebben je review met je persoonlijke adviseur gedeeld. Hij neemt snel contact met je op.
Desiree - Veneta.com

Veneta

Supergoed maatwerk !

uitstekende service

Winkel

Alles is goed geregeld

Komt netjes optijd aan

Van zwieten

Mooie jaloezieën, perfect op maat en snel geleverd.

Goede afwerking

Manda

Diverse bestellingen geplaatst. Snelle levering, zeer tevreden.

Opvallende sterke punten:

Mooie uitstraling van de producten.