Veneta

(Bewerkt)

Snel

Reactie Veneta:

Beste,
Bedankt voor het delen van je feedback. We hebben contact gehad met elkaar en begreep dat de breedte maat van de gordijnen niet naar wens is. Ik heb daarom bericht uitgezet naar je persoonlijke adviseur om verder mee te kijken naar een oplossing.
Desiree - Veneta.com
Update 04-09-2024
Beste,
Inmiddels is er contact geweest met je persoonlijke adviseur en is er een passende opossing gevonden, heel fijn. Je adviseur gaf aan dat je de review graag wilde updaten. Ik kan je alleen geen linkje sturen om de aanpassing te doen omdat je e-mailadres op de pagina niet geverifieerd is. Zou je dit nog willen doen zodat we het linkje kunnen doorsturen? Bedankt alvast.
Robin - Veneta.com

Sies

Je krijgt exact wat je besteld hele goede prijs en kwaliteit

Opvallende sterke punten:

exact op maat en mooie kwaliteit

Richard

Erg goed!

Prijs en service

Ouwehand

Opvallende sterke punten:

Precies wat ik wilde! En beloofd is

Liona

Zeer goed

Omruil garantie

Ambra

In verband met twijfels over het juist inmeten, hebben wij een belafspraak gemaakt. Wij zijn daarbij telefonisch goed geholpen. Tot de bestelling binnenkwam bleef het spannend of alles zou passen.... In verband met twijfels over het juist inmeten, hebben wij een belafspraak gemaakt. Wij zijn daarbij telefonisch goed geholpen. Tot de bestelling binnenkwam bleef het spannend of alles zou passen. Maar het blijkt perfect te zijn! Wij zijn erg blij met de houten jaloezieën. Het ophangsysteem is een eitje. Aangezien er in enkele kamers nog raambekleding nodig is, gaan wij binnenkort zeker weer bestellen bij Veneta!

Prijs/kwaliteit en klantvriendelijkheid

Verhelst

Al meerdere keren besteld en altijd naar volle tevredenheid. Deze keer een adviseur laten komen omdat het om meerdere gordijnen in 1 keer ging. Heel goed geholpen door mixhael kranendonk. Goede tips... Al meerdere keren besteld en altijd naar volle tevredenheid. Deze keer een adviseur laten komen omdat het om meerdere gordijnen in 1 keer ging. Heel goed geholpen door mixhael kranendonk. Goede tips en snel een keuze kunnen maken. Veel sneller dan verwacht de gordijnen binnen gekregen. Montage was een eitje en we zijn super blij met het resultaat. Voor ons alleen nog maar Veneta

Opvallende sterke punten:

Mooie , sterke kwaliteit en snelle levering. Montage was super makkelijk (plisse gordijnen)

Annemie Christians

Geen spijt van om Veneta mijn verduisteringsgordijn te laten maken.
Past perfect! Levering ook prima verlopen.

Opvallende sterke punten:

Mooie kwaliteit en juiste maat

Teun Vink

Prachtige gordijnen, snel geleverd en makkelijk geïnstalleerd!

Opvallende sterke punten:

Prachtige gordijnen, Makkelijk besteld!

C. Van Welsum de Roover

In een woord geweldig! Veneta staat voor goede service en kwaliteit. Een half jaar geleden hebben we al gordijnen besteld voor onze beneden verdieping en nu de gordijnen besteld voor de boven... In een woord geweldig! Veneta staat voor goede service en kwaliteit. Een half jaar geleden hebben we al gordijnen besteld voor onze beneden verdieping en nu de gordijnen besteld voor de boven etages. Wederom een snelle levertijd en goede kwaliteit. Veneta is absoluut een aanrader.

Opvallende sterke punten:

Garantie, snelle levertijd, goede service, kwaliteit van het product