Veneta

Kwaliteit

Hans van Schetsen

Er kwam iemand van Veneta om de duo rolgordijnen (Verduisterend) in te meten, hij man daar alle tijd voor en luisterde goed naar wat ik zei en vroeg. Nadat hij alles had ingemeten kreeg ik een... Er kwam iemand van Veneta om de duo rolgordijnen (Verduisterend) in te meten, hij man daar alle tijd voor en luisterde goed naar wat ik zei en vroeg. Nadat hij alles had ingemeten kreeg ik een offerte voor alle vier de ramen heb deze daarna betaald en toen duurde het ongeveer 2 weken voordat ik de bestelde duo rolgordijnen binnenkreeg. Het monteren van die duo rolgordijnen is zo simpel. Ben super blij met mijn raamdecoratie.

Opvallende sterke punten:

Service, garantie, kwaliteit en prijs.

Gerard Annink

Zeer goed en top service

Opvallende sterke punten:

Compleet en snel met duidelijke info

Ellen

Maakt beloftes waar

Opvallende sterke punten:

Klant contact. Unieke mailtjes om de klant op de hoogte te houden.

Anouk

Fantastische service en vakkundigheid. Passend en professioneel advies. Resultaat is boven verwachting mooi!

Verkoper Sonny Dirven

Frank van der Wijk

Mooie kwaliteit! Goede vertegenwoordiger die toch voor mij de 20% korting verzorgde! En ook nog mooi verpakt in een langwerpige driehoek doos! Alleen de tekening van de gebruiksaanwijzing dient... Mooie kwaliteit! Goede vertegenwoordiger die toch voor mij de 20% korting verzorgde! En ook nog mooi verpakt in een langwerpige driehoek doos! Alleen de tekening van de gebruiksaanwijzing dient aangepast worden! Dat kan ik ook doen als grafisch vormgever.

Michèlle Porton

Heel goed! Het bestellen is eenvoudig en gaat vlot. Het maken en leveren van de gordijnen gaat snel, wij kregen de gordijnen ruim een week eerder binnen dan in eerste instantie aangegeven, wij waren... Heel goed! Het bestellen is eenvoudig en gaat vlot. Het maken en leveren van de gordijnen gaat snel, wij kregen de gordijnen ruim een week eerder binnen dan in eerste instantie aangegeven, wij waren uiteraard blij verrast! De gordijnen zijn prachtig, ik ben verliefd en raad iedereen aan hier uw raamdecoratie te bestellen!

Makkelijk en betaalbaar

Opvallende sterke punten:

Gordijnen zijn netjes gemaakt en hangen fantastisch

Jacqueline van Zuylen-Hilkens

Goede kwaliteit, communicatie en expertise

Kwaliteit en communicatie

Prive

Niets dan lof. De gordijnen zijn schitterend. De persoon, die heeft komen opmeten heeft zijn werk uitstekend gedaan. De aflevering van de gordijnen is ook keurig verlopen. De tijdsduur van... Niets dan lof. De gordijnen zijn schitterend. De persoon, die heeft komen opmeten heeft zijn werk uitstekend gedaan. De aflevering van de gordijnen is ook keurig verlopen. De tijdsduur van aflevering was ook goed. Ben zeer tevreden en zal zeker ook reclame maken voor Venetië. Fijn , ga zo door. Groetjes, Marie-Jose Wesche, Maastricht

Keurige verpakkingstechniek.

Martine