Veneta

Kwaliteit

Jeroen & Constantijn van der Bij-Jonker

Ontzorgt, dat omschrijft onze ervaring met Veneta.com. Snel en gemakkelijk een afspraak plannen, vriendelijk en deskundig advies- en inmeetgesprek. Montage door een ervaren en vriendelijke... Ontzorgt, dat omschrijft onze ervaring met Veneta.com. Snel en gemakkelijk een afspraak plannen, vriendelijk en deskundig advies- en inmeetgesprek. Montage door een ervaren en vriendelijke monteur. En als het eenmaal hangt, GENIETEN!

Opvallende sterke punten:

Zeggen wat je doet, doen wat je zegt.

Heel fijn! Goede communicatie en fijne service.

Goede communcatie

Roos

Persoonlijke service, zeer vriendelijk en meedenkend.

Opvallende sterke punten:

Ik was zeer tevreden over het advies aan huis. Met veel dank aan Martijn en Mark voor het prettige gesprek!

Hoogerwerf

Zeer goed!

Snel reageren, goede service

Mjm

Houden zich aan hun woord

Opvallende sterke punten:

Wat ze zeggen leveren ze

Edward

Geweldig van begin tot eind.

Opvallende sterke punten:

Keuzes, bestel gemak, snelle levering en kwaliteit.

Nienke Endenburg

(Bewerkt)

Na wat verwarring overlevertijden heb ik prachtige gordijnen gekregen.

Opvallende sterke punten:

Goede service bij bestellen. Hele mooie en prachtig afgewerkte gordijnen gekregen.

Lieshout

Zeer slecht ingemeten en slechte montage plus zeer lange levertijden en maanden wachten op herstellen . En wee fout!!!!!

Geen. losse beloftens

Reactie Veneta:

Beste,
Natuurlijk vervelend om te lezen dat er meerdere dingen niet goed zijn gegaan. We hebben de adviseur gevraagd om contact op te nemen om samen naar een oplossing te kijken.
Desiree -...
Beste,
Desiree - Veneta.com

De Wit

Super blij met mijn hoog/laag gordijnen!

Opvallende sterke punten:

Vriendelijke verkoper aan huis, niet opdringerig of pusherig vrij om je eigen beslissingen te nemen

Quinty van den Bedem

Fijne service! Vriendelijke en meedekende adviseur aan huis gehad (Rob). Na het bestellen zijn de producten ook sneller geleverd dan verwacht, zijn er heel erg blij mee.

Opvallende sterke punten:

Breed assortiment, adviseurs hebben veel kennis over de producten en snelle levering.