Veneta

Kwaliteit

J.A. De Goede

Solide bedrijf, wij zijn goed geholpen.
Maatvoering is goed, de stof en de afwerking naar wens

Snel leveren

Ina Berends

Goed en fijn geholpen! Werd goed geluisterd naar mn vragen

Opvallende sterke punten:

Snelle en goede levering!

Rinkens

Veneta heeft goede service. Fijn advies, goede levering. Zeer tevreden. Ik kom graag terug!

Opvallende sterke punten:

Service, advies, levering, prijs/kwaliteit.

Tiny T Works

In eerste instantie goed. Echter na hun uitgesproken service moet ik helaas medeleven dat ze nog niet hun service zijn nagekomen. šŸ˜¢

Opvallende sterke punten:

Sterk in het voor traject, zwak alles daarna.

Reactie Veneta:

Beste Tiny,
Inmiddels zijn we in contact geweest en is er een oplossing geboden aan de hand van onze meetverzekering.
De offerte staat voor je klaar en na betaling zal het nieuwe item voor...
Beste Tiny,
De offerte staat voor je klaar en na betaling zal het nieuwe item voor je in productie gaan.
Mocht je hier nog vragen over hebben horen wij het graag!
Met vriendelijke groet, Isa - Veneta.com

Peter

De kwaliteit van het geleverde product is in mijn geval matig, de jaloezieƫn sluiten niet goed omdat de ruimte tussen de lamellen ongelijk is, van links naar rechts is het a.h.w. een boog (in het... De kwaliteit van het geleverde product is in mijn geval matig, de jaloezieƫn sluiten niet goed omdat de ruimte tussen de lamellen ongelijk is, van links naar rechts is het a.h.w. een boog (in het midden hangen de horizontale lamellen iets hoger dan aan de linker- en rechterzijde. Is denk ik een productiefoutje, kan gebeuren. Heb het doorgegeven aan Veneta.

Opvallende sterke punten:

Bestelgemak is erg goed, duidelijke website en goede info over de levering.

Reactie Veneta:

Beste Peter,
Bedankt voor het delen van je ervaring, we waarderen de tijd welke je hiervoor genomen hebt.
Beste Peter,
Inmiddels zijn we met elkaar in contact geweest voor een oplossing, helaas liet deze oplossing op zich wachten. Daarom dat we nu graag met je in contact komen voor een nieuwe oplossing.
We hopen als nog van je te horen om je verder te kunnen helpen.
Met vriendelijke groet, Isa - Veneta.com

Wendy Philipse

Zo blij met Venets

Opvallende sterke punten:

Zo mooi afgewerkte rolgordijnen en prijs viel ook zo mee

Van de Haar

Super netjes allemaal

Opvallende sterke punten:

Goede uitleg en netjes gewerkt met de montage

Hilde

Positief: mooie raamdecoratie, perfect advies.

Het meedenken met je.

Natascha

Duidelijk en goede kwaliteit

Opvallende sterke punten:

Fijne uitleg van vertegenwoordig en aardige installateurs

Tanny Geerse

Gemaakte afspraken nakomen