Veneta

Kwaliteit

Reekers

Alles perfect en netjes bezorgd

Alles perfect op maat 👍

D Gorkink

Top

Opvallende sterke punten:

Heb d'r zelf nx aan hoeven doen wat betreft het inmeten. Alles past perfect. Goede hulp hier bij gehad. En hij
had kleurstalen mee waar je het goed bij kon zien wat je koopt. Gewoon top.

Hans Bessems

Goed advies en gemakkelijk te bestellen

Opvallende sterke punten:

Duidelijke website. Bestelling makkelijk in te voeren

Brenda

Mooi product, goed op de hoogte gehouden en precies volgens afspraak geleverd

Communicatie en kwaliteit

Herman Veltkamp

De luxaflex (2,2x1,3 m) in paar uur gemonteerd: perfekt!

zeer klantgericht

Goed contact

Vaarhorst

Goede en vriendelijke mensen

Opvallende sterke punten:

Snelle reacties en hulp bij vragen

Rene

Opvallende sterke punten:

Goed product, mooi op maat, en snel geleverd

Frans Richel

Matige plisségordijnen. Voor €1200 aan plisségordijnen gekocht, maar driekwart hangt scheef aan de onderkant. Service gebeld, krijg netjes een handleiding om het recht te hangen. Ik geef aan dat ik... Matige plisségordijnen. Voor €1200 aan plisségordijnen gekocht, maar driekwart hangt scheef aan de onderkant. Service gebeld, krijg netjes een handleiding om het recht te hangen. Ik geef aan dat ik dat niet zelf wil doen. Koop immers rechte gordijnen en niet om het zelf nog bij te stellen. Dat vermelden ze er namelijk niet bij. Ja zegt de service, dat hoort u nu van mij. Ik moet het zelf eerst maar gaan proberen van de service, een monteur langs sturen gaat erg lang duren. Moet ik eindeloos met priegelknoopjes pielen om ze recht te krijgen en nog niet mooi recht. Ben er klaar mee, waardeloos, ga ze weer bellen.

Reactie Veneta:

Beste,
Bedankt voor het achterlaten van je ervaring!
Beste,
Bedankt voor het achterlaten van je ervaring!
Er is inmiddels contact geweest met je persoonlijke adviseur. Deze gaat binnenkort nog bij jou langs komen om te kijken naar het probleem met je plisségordijnen.
Jenieke - Veneta.com