Goede duidelijke website en snelle reactie op vragen
Koos van Dam
Dik tevreden de geleverde wand, op tijd geleverd, netjes ruim van tevoren gebeld hoe laat ze er zouden zijn. beantwoord vragen snel suc6 Bernard en bedankt voor alle service
Anton
Jong bedrijf, met een goede persoonlijke klantenservice. De glaswand heb ik zelf geplaatst, en dit was goed zelf te doen.
Ronald
Snelle levering, mooie kwaliteit
H van Wieren
Prima levering netjes binnen de gestelde tijd en natuurlijk een scherpe prijs. Na aankoop geen bevestigings mail ontvangen maar dit was na een telefoontje snel opgelost. Moet het product nog...Prima levering netjes binnen de gestelde tijd en natuurlijk een scherpe prijs. Na aankoop geen bevestigings mail ontvangen maar dit was na een telefoontje snel opgelost. Moet het product nog installeren dus weet nu nog niets m.b.t. kwaliteit, gemak en gebruiksvriendelijkheid.
Leon de Lobel
Goed, duidelijke website en snelle reactie op de mail
Menno
Perfecte service denken mee in oplossingen.
Daan Naus
Wij zijn erg tevreden over Verandaglaswand.nl. Bernard communiceert duidelijk, komt afspraken na, denkt mee en levert mooi resultaat. Kortom, het proces is begin tot einde bijzonder prettig verlopen.