Maria ten Brink

Heel prettig, komen deskundig over.

Jordi

Al met al een fijne ervaring gehad met Veranderstroom, ze zijn goed bereikbaar en de doorlooptijd is kort. Bij ons zijn gisteren de heren geweest en hebben alles netjes aangesloten. Installateurs... Al met al een fijne ervaring gehad met Veranderstroom, ze zijn goed bereikbaar en de doorlooptijd is kort. Bij ons zijn gisteren de heren geweest en hebben alles netjes aangesloten. Installateurs waren zeer aardig en hebben hard gewerkt. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.

Basten

Komen afspraak prima na. Goede service.

Marcel Zomer

Uitstekend

Igor Roovers

Prima ervaring, klantvriendelijk, komen afspraken goed na.

JPH Tersteeg

Uitstekend goed service en begeleiding bij aankoop en montage.

Sander Schiks

Erg tevreden, ik zou wel iets van me laten horen tussen de tijd van offerte en installatie.

Bianca de vaan

Dit bedrijf doet hele goede zaken!
Belinus panelen zijn allemaal uitstekend geplaatst. Makkelijk te gebruiken. Ook vragen ze geen jackpot prijzen.

Leen Bos

Duidelijke communicatie, kundige installateurs, snelle levering. TOP!

J.A. Stuivenberg

Hallo, ik heb vanmorgen weer telefonisch contact gehad over de installatie van de app voor mijn goodwe omvormer. Tevens staat al een tijdje de vraag uit of er eventueel panelen bijgeplaatst kunnen... Hallo, ik heb vanmorgen weer telefonisch contact gehad over de installatie van de app voor mijn goodwe omvormer. Tevens staat al een tijdje de vraag uit of er eventueel panelen bijgeplaatst kunnen worden. De monteur van de panelen gaf aan dat er nog ruimte op het dak is. Uiteraard graag een grove inschatting van de kosten. Ik wacht uw reactie af. Met vriendelijke groet, Hans Stuivenberg, Almere.