Nette, vriendelijke elektricien en monteurs, die vlot en netjes hun werk hebben gedaan. Na afloop hebben ze alles netjes achtergelaten en de nodige instructies gegeven. Ook werden alle vragen doe we...Nette, vriendelijke elektricien en monteurs, die vlot en netjes hun werk hebben gedaan. Na afloop hebben ze alles netjes achtergelaten en de nodige instructies gegeven. Ook werden alle vragen doe we hadden netjes beantwoord. Zeer tevreden! Wellicht het belangrijkste: alles werkte meteen en we konden direct op de app zien wat de panelen al aan het opleveren waren!
Gys
Snel en gemakkelijk
Ivar Mense
Veranderstroom is goed bereikbaar en belt netjes terug op aangeven of verzoek. De medewerkers hebben me steeds netjes te woord gestaan en afspraken nagekomen.
Rik Houben
Bedrijf doer zich mooier voor dan dat het is
Frits S
Goed bedrijf, maar ze hebben de zonnepanelen voor mijn platte dak niet geleverd, omdat ze bang waren voor lekkage. Als ze dit bij de inspectie vooraf hadden gemeld, had ik op tijd maatregelen kunnen...Goed bedrijf, maar ze hebben de zonnepanelen voor mijn platte dak niet geleverd, omdat ze bang waren voor lekkage. Als ze dit bij de inspectie vooraf hadden gemeld, had ik op tijd maatregelen kunnen treffen met een nieuwe bitumen laag.
Novica Glisic
Professioneel uitgevoerde werkzaamheden
Joris
Marc Damstra
Zeer goed geadviseerd en alles keurig geinstalleerd door kundige medewerkers van Veranderstroom. Hele goede service (in het voortraject telefonisch) en hele nette uitvoering, ook door de...Zeer goed geadviseerd en alles keurig geinstalleerd door kundige medewerkers van Veranderstroom. Hele goede service (in het voortraject telefonisch) en hele nette uitvoering, ook door de electricieen die de stroom-leiding onder de kruipruimte naar de meterkast heeft getrokken en de stoppenkast moest uitbreiden en het Enphase kastje moest aansluiten. We hebben nu 33 panelen en micro-omvormers keurig en strak in 2 dagen op het dak gekregen en ze werken goed volgens de duidelijke Enphase App.