Snel en soepel aangesloten. Tijdens telefonische feedback gesprek nog extra tips en advies gekregen.
Paul van den Hoek - Coöperatieve vereniging Top50-Onbezorgd UA
Helaas voor jullie geef ik nooit tienen, er moet tenslotte ruimte zijn voor (nog verdere) verbeteringen. Toch heb ik even getwijfeld.
Thomas de Jong - BOLAS
Alles werkt supersnel, dezelfde dag dat ik het had aangevraagd (en na 17u). contact lijnen zijn kort; wel probleempje gehad met combinatie privé voicemail/zakelijke voicemail. Dit zou nu ook...Alles werkt supersnel, dezelfde dag dat ik het had aangevraagd (en na 17u). contact lijnen zijn kort; wel probleempje gehad met combinatie privé voicemail/zakelijke voicemail. Dit zou nu ook opgelost zijn. Kortom, tot nu zover tevreden.
Andrea Wesdorp DTLS
Ik vind het 085 een bijzondere aanwinst, en jullie service is geweldig. Het systeem is zeer klantvriendelijk en flexible en realtime te gebruiken.
Sebastiaan Kops LiFF
Ik ben tevreden over de diensten en zal jullie aanbevelen.
Jeroen / Connectr, locatiemarketing
Verbonden is voor ons een eenvoudige en betaalbare manier om altijd en overal bereikbaar te zijn, op een professioneel, zakelijk telefoonnummer.
Denise Wieldraaijer / Arthur & Brent
Het werkt! Alleen in onze eigen omgeving even doorgeven naar wie de telefoon doorgeschakeld moet worden, dat moeten we even goed uitzoeken, dat was ons niet meteen duidelijk. Kan ook aan mijn...Het werkt! Alleen in onze eigen omgeving even doorgeven naar wie de telefoon doorgeschakeld moet worden, dat moeten we even goed uitzoeken, dat was ons niet meteen duidelijk. Kan ook aan mijn 'talent' liggen ;-)
Bert van 't Land Social Schools
Een overzicht van alle kosten en mogelijkheden via mail versturen.
Elmar Rotinox grootkeukentechniek
Super service, offerte had ik al voor ik het wist. Verder een heel overzichtelijk systeem en als je er even niet uit komt dan kan je ze altijd bellen!