Deskundigheid
Resultaat
Communicatie

Goed en snel geleverd top

Jack

Zeer goed

Ontzettend snel geleverd

Zo doorgaan

Koolmees

Vanwege gedegen vakkennis naar de winkel gegaan om advies in te winnen en vervolgens verf en andere zaken aan te schaffen. Echter bleek achteraf dat er een significant prijsverschil is tussen het... Vanwege gedegen vakkennis naar de winkel gegaan om advies in te winnen en vervolgens verf en andere zaken aan te schaffen. Echter bleek achteraf dat er een significant prijsverschil is tussen het kopen in de winkel of bestellen via de site en bijv. afleveren in de winkel.

Voorbeeld: In de winkel kregen we (vanwege de folderacties) 25% korting. Via de site is dit 37%. Een aantal blikken aanschaf, betekent dat je vele tientjes meer kwijt bent.

Enkele uren daarna telefonisch contact opgenomen voor tekst en uitleg en het 'schijnt' normaal te zijn dat winkels verschillende prijzen hanteren.... Ik ben ze zelf niet tegen gekomen, want bij een bouwmarkt hanteert men gewoon netjes dezelfde prijs.
De verkoopster was er niet toe genegen om tot een oplossing te komen. Kortom, wees gewaarschuwd! Koop of in een andere winkel of bestel online, want over de prijs krijg je maar de halve waarheid te horen@

Advies omtrent verf

Hanteer een gelijke prijs zowel op de site als de winkel en wees coulant richting je klant en denk mee in oplossingen! Durf ook de klant te adviseren dat het via de site desnoods goedkoper is. Hanteer een gelijke prijs zowel op de site als de winkel en wees coulant richting je klant en denk mee in oplossingen! Durf ook de klant te adviseren dat het via de site desnoods goedkoper is.

Dit is geen eerlijke behandeling!

Karel van derPoel

Uitstekend

zie boven

Netjes en correct geleverd

Voor mijn bestelling aan telefonisch contact gehad met het bedrijf, waarbij ik vriendelijk te woord werd gestaan en deskundig advies kreeg.
Vervolgens deed ik een bestelling die ik een dag...
Vervolgens deed ik een bestelling die ik een dag later al heb mogen ontvangen, naar volle tevredenheid.

Snel en deskundig met ruim aanbod van producten.

Geen idee.

Buddy

Snelle levering, netjes verpakt zodat er geen blik open kan tijdens vervoer!
Is het product niet gelijk leverbaar, krijg je een telefoontje, dat het een dag later word bezorgd.

Een telefoontje als het een dag later geleverd word!

Verhoef

Het is makkelijk en simpel bestelbaar. En snel geleverd.

Goed en snel geleverd.

Nog niet.

Joop Stuit

Goed advies bij de vragen

Snelle afhandeling van online bestellingen

lily den burger

Zeer goed kwa prijs behulpzaam personeel heel vriendelijk