Deskundigheid
Resultaat
Communicatie

A. De Frel

Goed werd 2 gebeld dat bestelling klaar...

D. van Solingen

Ik heb via internet 1 L Sikkens Rubbl EPS Plus mengverf besteld (afhalen en betalen) besteld.
Ik werd hierna gemaild en gebeld dat de verf klaarstond.
Ik heb de verf opgehaald en...
Ik werd hierna gemaild en gebeld dat de verf klaarstond.
Ik heb de verf opgehaald en betaald.
Alles is prima geregeld bij Verfcompleet.nl

Betere service en behandeling dan bij een ander internetbedrijf !

Gemakkelijke site. Snelle bezorging via de koerier. Goed verpakt.

Geen gedoe.

Soms wordt een kleur aangegeven met een naam. Dat is niet mogelijk om in te voeren. Je kunt dan ook niet het RAL-nummer invoeren. Bijvoorbeeld Amsterdams groen is RAL 9012 Amsterdams groen is niet... Soms wordt een kleur aangegeven met een naam. Dat is niet mogelijk om in te voeren. Je kunt dan ook niet het RAL-nummer invoeren. Bijvoorbeeld Amsterdams groen is RAL 9012 Amsterdams groen is niet in te voeren.

Website duidelijk. Snelle levering

Werkt prima snelle service

nee

nee

We hebben online verf besteld en betaald met ideal. Het is snel geleverd via de post. Alles is prima verlopen.

Goede prijs, snelle levering, heldere communicatie (via mail)

Lenneke Laurens

Snel helder antwoord op mijn vragen

on-line besteld en inderdaad binnen een uur stond de verf klaar om op te halen

Fer

De beits werd in een kartonnen doos geleverd waar de pot helemaal omringd door schuimpjes was. Het deksel was met ductape nog extra vastgeplakt. Opmerkelijk was het feit dat ondanks de bescherming... De beits werd in een kartonnen doos geleverd waar de pot helemaal omringd door schuimpjes was. Het deksel was met ductape nog extra vastgeplakt. Opmerkelijk was het feit dat ondanks de bescherming de pot op drie plaatsen gedeukt was. De beschadigingen waren dus niet door het transport gekomen maar er is mij dus een beschadigd blik geleverd. In een gewone winkel zou ik dus nooit voor zo'n blik gekozen hebben.
Dus ondanks de snelle levering zal ik niet meer hier bestellen. Jammer

Geen beschadigde produkten leveren

C.G. Compeer

Goede informatie.

A.L Vos

Mooi assortiment en snelle levering