Deskundigheid
Resultaat
Communicatie

Het was voor mij de eerste keer maar het is mij goed bevalen

Bestelling via Internet verliep niet geheel vlekkeloos kon het product afhalen bij de Plus in Ouderkerk maar in de winkel bleek dit geen optie

controleer je bestel mogelijkheden

eric

Zeer positief

snelle levering stevige verpakking

nee

Top

Groot Assortiment

Wverft

Voor 23u besteld de volgende dag in huis zeggen ze. HELAAS na 5 dagen nog niks ontvangen. Zelfs geen briefje in de post.

Betere track&trace

Reactie Verfcompleet.nl:

Bedankt voor uw feedback. Het klopt inderdaad dat uw bestelling niet is verstuurd. U heeft gekozen voor de optie om de bestelling af te halen in onze winkel.
Indien gewenst kunnen wij de...
Indien gewenst kunnen wij de bestelling alsnog opsturen.
Verfcompleet.nl

Snelle bezorging. Goede prijs. De verf gaan we morgen aanbrengen. Hopelijk goede kwaliteit.

Snelle en correcte levering , voor ziet u ook van de juiste informatie .

Prima en betrouwbaar .

Voor de eerste keer bij dit bedrijf een bestelling gedaan die prima is afgeleverd.

Werd goed geïnformeerd over de aflevering

Tot nog toe niet.

Goede adviezen, prima service

denken aktief mee

Jack

Bestellen is eenvoudig, zeker als je een account hebt. Levering is prima en wordt concreet vooraf aangegeven (locatie en tijdstip). Jammer dat er geen korting (meer) wordt gegeven. Dit kan er toch... Bestellen is eenvoudig, zeker als je een account hebt. Levering is prima en wordt concreet vooraf aangegeven (locatie en tijdstip). Jammer dat er geen korting (meer) wordt gegeven. Dit kan er toch toe leiden dat je weer gewoon naar de winkel gaat. Verder prima; al meerdere keren bestelling gedaan 2015 2016 2017.

Zie hiervoor

Zie hiervoor