Deskundigheid

Misleiding

GEEN

Alles

Reactie Verfcompleet.nl:

Bedankt voor uw feedback, zonder inhoud. Wij reageren niet graag op deze manier. Een geheel onterechte review. U heeft het product ontvangen zoals besteld. Zelfs de fabrikant heeft u moeten bellen... Bedankt voor uw feedback, zonder inhoud. Wij reageren niet graag op deze manier. Een geheel onterechte review. U heeft het product ontvangen zoals besteld. Zelfs de fabrikant heeft u moeten bellen en e-mailen om dit te bevestigen. Toch vind u het nodig om negatieve feedback achter te laten met de melding 'misleiding'. Totaal niet waar. Gelukkig denken onze andere klanten anders over ons. Groet, Verfcompleet.nl

Enveloppenland.nl

Altijd een goede service en verstand van zaken!

Ruim assortiment

Dhr. Ton

Zeer goed

Doen wat er afgesproken wordt

Dhr. Patrick Verheezen

Duidelijk en transparant

Communicatie

Thuislevering zou nog beter zijn

Mevr. A Visser

Muurverf online besteld

Snel terug gebeld bestelling stond klaar

Jeroen F

Ziet er professioneel uit als je je product komt ophalen. Alleen vriendelijkheid heb ik niet ervaren

Misschien iets positiver en vooral vriendelijker je klanten te woord staan.

Reactie Verfcompleet.nl:

Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u het zo heeft ervaren. Dat is absoluut niet onze bedoeling.
Verfcompleet.nl

Dhr. Arie Dijkhuis

Super. Goed advies. En snelle levering.

Goed advies. Snelle levering.

Ga zo door.

Dhr. Behang en schildersbedrijf Pronk

Geweldig bedrijf

Scherpe ptijzen

Niet van toepassing

Dhr. Joost van Zundert - JVZ Bouw

Vriendelijke helpdesk

Scherpe prijs, snelle levering

Factuur-, aflever- en afhaaladres(supermarkt) invullen werkte niet goed op de website. Na order geplaatst te hebben gebeld om afleveradres te controleren. Werd toegezegd naar het gewenste adres te... Factuur-, aflever- en afhaaladres(supermarkt) invullen werkte niet goed op de website. Na order geplaatst te hebben gebeld om afleveradres te controleren. Werd toegezegd naar het gewenste adres te versturen. Uiteindelijk alsnog bij het verkeerde adres geleverd, jammer want project duurde daardoor dag langer.