Deskundigheid

Mevr. Emma Boekel

Heel netjes en prettig

Dhr. H den Boon

Werkt snel en efficient

Snelle reactie wanneer je een produckt besteld en afhaald in de winkel.

Dhr. Maan

Op zich prima geregeld echter PostNL kan de afspraken die er met Verfcompleet gemaakt wordt niet nakomen. Voor mij kwam het pakket 1 dag later dan afgesproken terwijl ik er wel extra voor betaald had.

Goed assortiment

Of afspraken met PostNL beter maken of niet meer vermelden dat het de volgende ochtend tussen 8 en 12 uur wordt geleverd.

Reactie Verfcompleet.nl:

Bedankt voor uw feedback. Door de enorme drukte bij PostNL door het grote aantal online bestellingen kan het voorkomen dat een zending vertraging oploopt.
Met vriendelijke...
Verfcompleet.nl

HbWorks

Om plm 15.40 's middags besteld en de volgende morgen in huis

snelle levering

Winkes

Telefonisch contact gehad met de klantenservice, vervolgens via internet bestelling gedaan.

De bestelling was snel geleverd

Vriendelijker klanten te woord staan. Ik werd zeer onvriendelijk en geïrriteerd toegesproken door de medewerkster. Ze gaf me een gevoel dat ik dom was en dat ik haar stoorde.
De site is niet...
De site is niet heel gebruiksvriendelijk als je weinig verstand hebt van de producten.

Jeanet

Prima webshop. Fijn dat je ook andere kleuren kunt bestellen van bijvoorbeeld de praxis, zonder dat je dat de ralcode voor nodig hebt. Gewoon de kleurnaam (bijv hunebed) is dan voldoende. Kleur is... Prima webshop. Fijn dat je ook andere kleuren kunt bestellen van bijvoorbeeld de praxis, zonder dat je dat de ralcode voor nodig hebt. Gewoon de kleurnaam (bijv hunebed) is dan voldoende. Kleur is dan ook echt hetzelfde.
Levering duurde wel langer dan gepland. Zou de volgende dag bezorgd worden maar dat werd 4 dagen later. Dit kan ook aan postnl gelegen hebben natuurlijk. Als je haast heb zou ik voor afhalen kiezen!

Kleurnamen van bouwmarkten verkrijgbaar in professionele verfsoorten

Niet zeggen dat het de volgende dag geleverd wordt als dat niet haalbaar is, mogelijk is deze tip meer voor postnl bedoeld.

Mevr. Suzanne van Schalkwijk

We werden goed op de hoogte gehouden en er werd meteen contact opgenomen toen er een aanpassing aan de bestelling moest worden aangebracht.

Communicatie

Betalen met klarna lukt niet wegens fout op/in website

P.

Reageren vlot en adequaat op een vraag; leveren vervolgens de bestelling binnen hun eigen beloofde termijn uit. PRIMA!

Germijs

Online besteld en via postnl en snel geleverd zaterdag .

Snel en correct

Zo verder doen

Germijs

Online besteld en via postnl en snel geleverd zaterdag .

Snel en correct

Zo verder doen