Deskundigheid
Resultaat
Communicatie

Dhr. Schimmelpennimg

Via de website een bestelling geplaatst voor flexa plure grondlak. Na betaling kreeg ik binnen een uurtje telefoon dat de grondlak helaas niet tijdig geleverd kon worden. Als compensatie is er na... Via de website een bestelling geplaatst voor flexa plure grondlak. Na betaling kreeg ik binnen een uurtje telefoon dat de grondlak helaas niet tijdig geleverd kon worden. Als compensatie is er na afstemming meteen een duurdere versie gronlak naar mij verzonden. Ben erg tevreden met de afhandeling van verfcompleet. Bij andere bedrijven had ik waarschijnlijk erg lang moeten wachten op de levering om vervolgens zelf te moeten bellen over de status van mijn bestelling. Uitstekende service en prima communicatie!

- goede (vriendelijke) communicatie
- Oplossingsgericht
- Snelle reactie en afhandeling
- Snelle verzending
- Producten goed verpakt

Mevr. Van Vugt

Zonder problemen, snel geleverd.

Gemakkelijk te bestellen, duidelijke site.

Geen, ga zo door.

Dhr. Rens Köhne

Bijzonder snel en goede prijzen

Snelle levering en duidelijke communicatie

Eric

Onze eerste keus als we weer eens verf nodig hebben

Deskundig en vriendelijk personeel, zeer schappelijke prijzen en een ruim assortiment.

Dhr. GMM van den Broek GPA

Super! en snel

Super! en snel

?

Groot assortiment, af te halen in de winkel

Er zitten teveel kleuren in de mengmachine. Verwarring is heel erg goed mogelijk

Dhr. A. Wepster

Snel

Dhr. bouwmeester

God

Overzichtelijke site

ik had aangegeven levering op 25 sept tussen 14 15 en 16.45 uur en dat staat ook op de factuur omdat ik dan thuis ben. De bestelling werd echter op dinsdag 22 sept al afgeleverd en toen was er... ik had aangegeven levering op 25 sept tussen 14 15 en 16.45 uur en dat staat ook op de factuur omdat ik dan thuis ben. De bestelling werd echter op dinsdag 22 sept al afgeleverd en toen was er niemand om het in ontvangst te nemen

Reactie Verfcompleet.nl:

Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor het ongemak.
Verfcompleet.nl

Dhr. Kees Jansen