Deskundigheid
Resultaat
Communicatie

Het plaatje van het blik sikkens rubbol satura stemt niet overeen met de beschrijving en met wat je feitelijk bestelt. Op het plaatje staat een blik met een "kraantje" dat duidt op watergedragen... Het plaatje van het blik sikkens rubbol satura stemt niet overeen met de beschrijving en met wat je feitelijk bestelt. Op het plaatje staat een blik met een "kraantje" dat duidt op watergedragen verf. Vervolgens zie je in de bestelling staan dat het gaat om verf op alkyd basis. De laatste keer ben ik gelukkig gebeld dat de alkyd niet past bij de tegelijk bestelde verf op waterbasis. De vorige keren ben ik hier mee voor 40 euro per keer het schip ingegaan. Ik ontdekte deze omissie un de webshop onlangs.

V

V

Marieke Van riesen

Goed, simpel te regelen en snel in huis

Geen zwakke punten gevonden

weet ik niet, of het moet snelheid zijn

Ik vond het erg vervelend dat ik thuis erachter kwam dat als ik de verf online zou bestellen het 40% goedkoper zou zijn! Als ik dit geweten had had ik de verf alsnog via mijn mobiel online besteld... Ik vond het erg vervelend dat ik thuis erachter kwam dat als ik de verf online zou bestellen het 40% goedkoper zou zijn! Als ik dit geweten had had ik de verf alsnog via mijn mobiel online besteld en later opgehaald!
Ik heb dit later nog gemeld en toen nog een gratis roller gekregen.

goede verf

communiceren over het feit dat de verf online 40% goedkoper is!

Reactie Verfcompleet.nl:

Bedankt voor uw feedback. De verf is online zeker niet 40% goedkoper als in onze winkel. Zie voor afhalen onderstaande link:
- https://www.verfcompleet.nl/bestelling-afhalen
Met vriendelijke...
- https://www.verfcompleet.nl/bestelling-afhalen
Verfcompleet.nl

Yvonne Argoudelis

Snelle bezorging en goede aanbieding omdat gewenst product niet voldoende op voorraad was

Snel

Niets

Lambert Ubels

Alle merken verf tegen een goede prijs

Snelle levering via internet, goed advies over alle soorten verf en.... personeel met gevoel voor humor

Voor mij zijn ze er niet

Herk

Prima bedrijf

Cindy

Bestelproces prima. Stalen erg mooi. Ik heb alleen stalen besteld die in een envelop pasten en dit werd als pakketpost verzonden. Zonde van het geld, envelop had met gemak door de brievenbus gepast.

Makkelijke website

Kijk wat qua verzendmethode past bij de bestelling.

tommy hermans

Tot nu toe echt top ,erg vriendelijk aan de telefoon ook .

alles goed verpakt en zeer snel geleverd

nee alles prima zo .

Het Hart schildersbedrijf

Super goede service, keurig geholpen

Prijs kwaliteit, goed