Deskundigheid
Resultaat
Communicatie

Zeer klantvriendelijk te woord gestaan per telefoon. Beste prijs van Nederland. Afleveradres in Duitsland soepel verlopen. Zee aan te raden

Beste prijs, snelle levering

Joop Stuit

Prima site en goedadvies bij het ophalen van de spullen

Zie omschrijving bovenstaande vraag

Bij het overgaan op de betaling vind ik persoonlijk dat dit makkelijk gaat. Pas als je betaald hebt krijg je te zien dat je de spullen kan afhalen.

Vandaag bestellen morgen in huis en goede prijs kwaliteit

dat de bestelling aan huis wordt geleverd en niet dat je het bij een servicepunt moet ophalen

Henk

Door de jaren heen: betrouwbare afhandeling en het product wat beloofd wordt.

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, vooral wat betreft de duurdere verfsoorten.

Invulscherm in het geval van een ander besteladres dan het betaaladres werkt volgens mij niet duidelijk. Laatste bestelling werd door Post NL-adres bijna teruggestuurd naar Capelle ad IJssel voordat... Invulscherm in het geval van een ander besteladres dan het betaaladres werkt volgens mij niet duidelijk. Laatste bestelling werd door Post NL-adres bijna teruggestuurd naar Capelle ad IJssel voordat ik het kwam ophalen.

Dit bedrijf gekozen vanwege belofte als je voor 11 uur bestelt, 's avonds je verf in huis hebt op werkdagen. Zondagmiddag besteld, dus mag je er op rekenen dat je maandagavond je verf hebt. Nee dus.... Dit bedrijf gekozen vanwege belofte als je voor 11 uur bestelt, 's avonds je verf in huis hebt op werkdagen. Zondagmiddag besteld, dus mag je er op rekenen dat je maandagavond je verf hebt. Nee dus. Dinsdagavond is het geworden. Een prachtige schilderdag verloren.
Bij dit bedrijf bestel ik niet meer. Loze beloftes...

Zie commentaar boven

Rob

Muurverf en voorstrijk besteld , de muurverf werd keurig geleverd maar de voorstrijk kwam maar niet. Gelukkig belde Verfcompleet zelf dat de voorstrijk terug was bezorgt bij hen , door foutje van... Muurverf en voorstrijk besteld , de muurverf werd keurig geleverd maar de voorstrijk kwam maar niet. Gelukkig belde Verfcompleet zelf dat de voorstrijk terug was bezorgt bij hen , door foutje van Post.nl. Kreeg keurig het geld teruggestort, want ik kon niet meer wachten op een nieuwe levering.

Goede service

Gert

Snelle en correcte levering, degelijk ingepakt.

Snel opgestuurd product.
Nette prijs.

Nvt

Goede ervaringen, snelle levering.

Gunstige prijs en snelle levering. En alles zorgvuldig verpakt.

Iets nauwkeuriger wat betreft levertijd. Er stond zo spoedig mogelijk en dat is natuurlijk fijn, maar bv de datum of tijdstip was handiger geweest. Maar de levering was inderdaad erg snel, dus ik... Iets nauwkeuriger wat betreft levertijd. Er stond zo spoedig mogelijk en dat is natuurlijk fijn, maar bv de datum of tijdstip was handiger geweest. Maar de levering was inderdaad erg snel, dus ik ben erg tevreden.

Bedrijf is onderdeel van behangwereld.
Als je in de winkel verf koopt of bestelt betaal je ca 30% meer dan als je bij verfcompleet..nl bestelt.

Voor mij is dit onbegrijpelijk.,...
Bedrijf is onderdeel van behangwereld.

Voor mij is dit onbegrijpelijk., cq onwenselijk

deskundig

zie boven. Prijs in de winkel zelfde houden als v ia internet