Frank Willems

Communicatie, levering en bestelling verliepen vlekkeloos

Apwm Bekker

Goede koeriersdienst, en werd netjes op de hoogte gehouden wanneer bestelling arriveerde. De verhuisdozen zaten stevig verpakt, en makkelijk met opdruk, je hoeft alleen maar aan te kruisen welke... Goede koeriersdienst, en werd netjes op de hoogte gehouden wanneer bestelling arriveerde. De verhuisdozen zaten stevig verpakt, en makkelijk met opdruk, je hoeft alleen maar aan te kruisen welke ruimte je inpakt, super handig!

Henny van Engelen- Beers

Heel tevreden over contact en bestelling

Peter

Snelle levering, goede kwaliteit dozen, handig formaat om te verhuizen, scheuren af en toe wel gemakkelijk, correct stapelen is wel noodzakelijk

Bob Mulder

Levering was zeer snel dat was fijn. Ik vond zowel de staat waarin de dozen geleverd werden (redelijk gehavend) alsmede de kwaliteit eigenlijk erg slecht. Gegeven de prijs die ik betaalde had ik... Levering was zeer snel dat was fijn. Ik vond zowel de staat waarin de dozen geleverd werden (redelijk gehavend) alsmede de kwaliteit eigenlijk erg slecht. Gegeven de prijs die ik betaalde had ik echt beter verwacht in zowel de sterkte als de staat van de geleverde dozen.

Kiana Griffith

Amazing experience! when there was an issue with the external courier they responded right away to make sure i had my product asap! Great service and reliable

Peter Hendricks

Stevige dozen, makkelijk in elkaar te zetten

Sicco

Goed, op tijd & volledig

carole Vanwolleghem

Ok

Bart

Klantenservice denkt goed mee en reageert snel. Pakketten waren te groot voor bezorging (in een pakketkluis) en retour gegaan. Direct opnieuw verstuurd door Verhuisdozenloods met een andere... Klantenservice denkt goed mee en reageert snel. Pakketten waren te groot voor bezorging (in een pakketkluis) en retour gegaan. Direct opnieuw verstuurd door Verhuisdozenloods met een andere bezorgdienst, en heldere communicatie. De bezorger DPD is wel ruk, maar dat ligt niet aan Verhuisdozenloods. (Tip: regel een andere vervoerder)