Het bestellen, afleveren en afhandelen is goed verzorgd. De kwaliteit van de verhuisdozen is echter niet wat op de website vermeld staat. De verhuisdozen kunnen absoluut niet de kg aan die vermeld...Het bestellen, afleveren en afhandelen is goed verzorgd. De kwaliteit van de verhuisdozen is echter niet wat op de website vermeld staat. De verhuisdozen kunnen absoluut niet de kg aan die vermeld zijn. De bodem zakt al veel eerder door.
François Dewaegenaere
Top
Van Santen
Zojuist weer super geholpen met dozen, bubble en inpakpapier. Super aardige mannen, heel behulpzaam. Dus als je verhuisspullen nodig hebt ga dan naar Verhuisdozenloods in Voorhout. Van ons...Zojuist weer super geholpen met dozen, bubble en inpakpapier. Super aardige mannen, heel behulpzaam. Dus als je verhuisspullen nodig hebt ga dan naar Verhuisdozenloods in Voorhout. Van ons krijgen ze een hele dikke tien!
R
Geweldig
Dorina Kazani
Zeer correct, snel en kwaliteit van goederen was top. zeer content