armarium

Ze komen hun afspraken na, en zeer professioneel.

Leij

Goed georganiseerd

Karin

Het ontzorgen zoals jullie aangeven, is bij mij echt zo overgekomen. Duidelijk aangegeven hoe jullie de woning willen ‘ontvangen’, en geen gemaar achteraf. Duidelijk en nette informatie en... Het ontzorgen zoals jullie aangeven, is bij mij echt zo overgekomen. Duidelijk aangegeven hoe jullie de woning willen ‘ontvangen’, en geen gemaar achteraf. Duidelijk en nette informatie en stappenplan. Het voelt relaxt om mijn woning aan jullie over te laten. Ik wens de huidige bewoners van mijn huis een prettig verblijf.

Reactie Hubbs | Verhuur Zeker :

Wat een mooie beoordeling Karin. Heel erg bedankt. Fijn om te horen dat u het prettig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Hubbs

Professioneel bedrijf

Ik heb prettige gesprekken gehad met Hubbs voor en na verhuren van mijn huis. Ik had gelijk goed gevoel over. Jongens top!

Reactie Hubbs | Verhuur Zeker :

Bedankt. Dank voor de mooie beoordeling. Wij hebben de gesprekken met u ook prettig ervaren. Met vriendelijke groet, Team Hubbs

Rijneveld

Prima contact met Ruud, korte lijnen met de organisatie. Hubbs huurt nu een maand en daarop is de beoordeling gebaseerd.

Reactie Hubbs | Verhuur Zeker :

Bedankt voor de mooie beoordeling Jos. Een goed begin is het halve werk zullen wij maar zeggen.
;-) Met vriendelijke groet, Team Hubbs

Herman Huiskamp

(Bewerkt)

Concreet. Afspraak is afspraak.

Reactie Hubbs | Verhuur Zeker :

Bedankt voor de positieve beoordeling. Afspraak is inderdaad afspraak ;-) Met vriendelijke groet, Team Hubbs

Van Nispen

Zeergoed duidelijk afspraken en fijne samenwerking bij problemen/storingen.

Dankjewel voor de mooie beoordeling en het vertrouwen in ons. Mvg, Team Hubbs

Emile van der Velden

Fijne samenwerking / professionele organisatie

Reactie Hubbs | Verhuur Zeker :

Bedankt voor de mooie beoordeling! Daar zijn wij erg blij mee :-) Mvg, Team Hubbs