8.2/10

Bestelling van 2 voedingen voor LED toepassing. Op voorraad en direct geleverd

betalen via internet gaat niet met alle sytemen. 3 systemen geprobeerd voorralleer het lukt

snelle levering zelfs voordat ik me afvroeg of er tracking via internet mogelijk was was de zending al geleverd

Niks mis mee.
Heb 3 buiten ledlampen gekocht en heb mij verbaasd dat het zo degelijk goed materiaal was.
Heb in het verleden voor dezelfde prijs bij andere aanbieders buitenlampen...
Niks mis mee.
Heb in het verleden voor dezelfde prijs bij andere aanbieders buitenlampen gekocht met bagger montagemateriaal,
Bij dit bedrijf werden zelfs koppel/schroefdozen tussen de kabels meegeleverd wat heel makkelijk monteerd.

Op de foto zag ik de koppelbus tussen de kabel niet in beeld, had bijna iets anders hier voor gekocht.

kwaliteit

Goede en duidelijke site. Afspraken en leveringen worden correct en op tijd nagekomen.

L. Suichies

Is ok

Misschien kunnen jullie er voor zorgen dat je de bestelling kunt volgen op de site van de vervoerder zodat je ongeveer weet wanneer de bestelling bezorgd wordt.

Niek

Prima producten, prima levering, snel en adequaat. Voor herhaling vatbaar bij een volgende koop.

R.Daalder

Heel goed

Alles zo laten . Is duidelijk genoeg ook voor een leek als ik.

Duidelijkheid

Snel en netjes

zou ik niet weten

goed ingepakt en ontvangen

Han van Blanken

Uitstekend! Snel en goede kwaliteit

Gewoon doirgaan!

Service is uitstekend. Kapotte trafo in enkele dagen vervangen zonder gezeur. Prima!

Positief, snelle levering.

Heldere info bij telefonisch contact.