8.2/10

Het is een nette duidelijke site. Snelle levering van de spullen

zo doorgaan

snelle levering

Meijer

Jelmer

Genoeg keus. ziet er netjes uit. snelle levering. (mits op voorraad natuurlijk)

Info over verloop order? Na het bestellen kwam er 1 mailtje dat het z.s.m. verzonden zou worden. Maar wanneer het verzonden zou worden, wisten we niet. Ineens was het pakketje er. Misschien een... Info over verloop order? Na het bestellen kwam er 1 mailtje dat het z.s.m. verzonden zou worden. Maar wanneer het verzonden zou worden, wisten we niet. Ineens was het pakketje er. Misschien een mogelijkheid om een soort track en trace eraan te koppelen.

veel spullen op voorraad leverbaar. je hoeft niet 2, 3 of 4 weken te wachten. (of je moet vroegtijdig bestellen)

Goede kwaliteit en niet duur.

Brennie Frishert

Hele goede ervaring, kreeg snelle response op mijn vragen via email, daarna bestelling gedaan en alles netjes in goede staat ontvangen. Bij mijn tweede bestelling hetzelfde!

VALumax bvba

Positief !

Neen

After sales : Een vraag ( i.v.m. geleverd product ) werd meteen beantwoord met de juiste info

eric

Slechte aftersales

geloof je klant als die met een klacht komt en ga niet direct in de aanval.

werk aan je klantvriendelijkheid

Reactie Verlichtingkopen.nl:

Beste Eric,
Beste Eric,
We gaan het zoiezo oplossen, eerst dat gedoe met dat batterijtje dat er fout om inzat en vervolgens leeg bleek te zijn en nu een defect aan een spot waar normaal nooit problemen mee zijn. We gaan u een nieuwe spot en een nieuw batterijtje opsturen. Morgen heeft u de spulletjes in huis. Onze welgemeende excuses voor deze problemen.

Frans la Haije

Goede snelle bestellingen, informatie laat soms wat te wensen over

Over het algemeen goed

Duidelijker aangeven dat er kosten zijn verbonden aan betaling met kredietkaart

neen